TCW: a következő két rész

Nagy valószínűséggel március 19-én jön a Senate Murders rész, ami meglepő módon arról fog szólni, hogy egy szenátort megölnek, Padmé pedig utánajár a dolognak, a zárójelben olvasható, hogy ki hal meg (Onaconda Farr, Padmé régi barátja, aki már korábban szerepelt a TCW-ben). Ki gondolta volna, mi? 😛 Viszont ami némi lelkesedést okozhat, az az új szereplők listája és még képet is mutatok róluk, persze csak a tovább után, hogy aki nem szeretné az ilyen dolgokat előre tudni, az ne engem hibáztasson a spoilerezés miatt.
A 16. rész címe Cat and Mouse lesz. Lesznek benne új járművek (egy szepi Dreadnaught és egy köztársasági Stealth Ship) és itt is lesz új szereplő, de róla is csak a tovább mögé rakok be képet. Ez a rész egyébként pontosan egy héttel a Senate Murders után (március 26.) kerül adásba, talán utána már nem lesznek ilyen hatalmas szünetek, mert a vizsgaidőszakban nem hiszem, hogy nagyon tudnék ilyesmivel foglalkozni… Tehát akkor az új szereplők megtekinthetőek a továbbra kattintva (a képre húzva az egeret elolvasható a karakter neve).

Senate Murders

Cat and Mouse

Ha mégse a fentiek szerint alakulna a folytatás (amire azért elég kicsi az esély), nem vállalunk felelősséget a csalódásokért…

2 thoughts on “TCW: a következő két rész

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s