Áprilisi képregény

Végre valahára megérkezett az előfizetők postaládájába az áprilisi Star Wars képregény, ebből következik, hogy ezen a héten már biztos kapható az újságárusoknál is. A képregény a februári történetek folytatását tartalmazza, tehát egy újabb A Régi Köztársaság Lovagjai epizódot izgulhatunk végig, a második pedig a Hagyaték mon calamari incidensét folytatja. A képregény végén azt is megtudjuk, hogy júniusban tovább folytatják Cade Skywalker és a Mynock legénységének történetét, ott, ahol decemberben abbahagyták (szerintem ez egy remek döntés volt). Aztán egy kis játékra is invitálnak minket. A képregény hátsó borítóján néhány TCW-s kocka található, üres szövegbuborékokkal. Az olvasók feladata, hogy minél érdekesebben töltsék ki ezt, és küldjék be a Semicnek. Az öt legjobb képregény beküldőjét TCW-s ajándékcsomaggal jutalmazzák, egy próbát mindenképpen megér. 😉

2 thoughts on “Áprilisi képregény

  1. Nekem még nem érkezett meg a postaládámba, pedig előfizető vagyok. (ez lesz az első alkalom) Lehetséges, hogy én rontottam el valamit, vagy ilyenkor van pár nap csúszás?

    Kedvelés

  2. Elvileg mindenhova ugyanakkor postázzák (vagyis szerintem így lenne logikus), de hétfőig várj, ha addig se kapod meg, akkor írj a következő címre, és add meg az előfizető nevét és címét is, hogy utána tudjanak nézni a dolognak: elofizetes@semic.hu Ne lepődj meg, ha csak egy hét után kapsz választ, nem erősségük az ügyfélszolgálat.

    Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s