Nyereményjáték az ORDER66.hu támogatásával

Nemrég említettem, hogy tervezek egy kis nyereményjátékot A Hónap Jedije rovat keretein belül. És most elérkezett az idő, hogy hivatalosan is bejelentsem a dolgot. A játékban bárki részt vehet, mindössze annyit kell tenned, hogy kiválasztasz egy számodra szimpatikus Jedit, akiről írsz egy cikket. A Hónap Jedije menüben megnézheted az eddigi írásainkat, azokat lehet akár alapul is venni, de nem muszáj. A cikk terjedelme körülbelül 1-2 A/4-es oldal legyen (Times New Roman, 12-es betűméret, normál sortáv és margók). A kész műveket a jedi.rend@gmail.com e-mail címre várjuk “A Hónap Jedije” tárggyal ellátva.

A cikkek beküldői között az ORDER66.hu jóvoltából egy 3500 Ft értékű kupont sorsolunk ki, melyet az ő honlapjukon lehet majd beváltani! A játék egészen 2010 decemberéig fog tartani!

Ha esetleg túl nagy lesz az érdeklődés, akkor gyakrabban fog felkerülni egy-egy új cikk. A legjobb cikk írója fogja megkapni a kupont, és zsűri fogja eldönteni, hogy ki a nyertes. A zsűri tagjairól időben be fogok számolni. Lesznek majd különdíjak is, de ez egyelőre maradjon meglepetés. 😉

Az alábbi Jediket már ne válasszátok (és persze azokat se, akikről már korábban írtunk):
– Jocasta Nu
– Galen Marek (Starkiller)
– K’Kruhk
– Obi-Wan Kenobi

És akkor az első cikk, mely részt vesz a játékban: Jocasta Nu, beküldője NB.

Augusztusi Jedi

Jocasta Nu a Jedi Archívum könyvtárának vezetője volt a Klón Háború ideje alatt, aki előszeretettel becsülte túl az Archívum teljességét. Jedi öltözékén Ansata mintás szimbólumok voltak, jelezve ezzel odaadását a tudás és tanulás felé.
Karriere alatt Nu számos padawant kiképzett, többek között Jerecet és Olee Starstone-t, akiket a Klón Háború előtti években oktatott, és Jin-Lo Rayce-t, aki megalapította Ossus Követőit.

A teljes cikket ide kattintva tudod elolvasni.

16 thoughts on “Nyereményjáték az ORDER66.hu támogatásával

 1. A te cikked lesz a novemberi. 🙂 Mivel az oldalt wordpress motor hajtja, a gravatar.com-on tudsz beállítani valami képet magadnak. 🙂

  Kedvelés

 2. Irtatok már cikket (úgy egy összefoglaló leírást) a clone wars harmadik évadjáról? És hogyha még nem szeretnék róla valamit írni. Ehhez kapcsolódva az lenne a kérdésem hogy e-mail-ben küldjem vagy az új bejegyzés rovatban? ( És a kommentedhez pedig annyit hogy természetesen azt hogy gratulálok a készitőknek és hogy jó az oldal azt erre a honlapra értettem : ) )

  Kedvelés

 3. A 3. évadról egyelőre nincs értelme írni, mivel még csak hat rész ment le. Amikre meg számítani lehet, azokról volt szó korábban a CV kapcsán. De ha szeretnél írni valamit, akkor mindenképpen az új bejegyzésnél tedd meg.

  És lenne egy kérésem: ha nem muszáj, ne írj egymás után több üzenetet, gondold végig, hogy mit szeretnél közölni, és egy hsz-be sűrítsd bele, és ezt a témát semmiképpen se itt folytassuk, hanem e-mailben vagy a chatben. Tehát nincs off és flood. És olyan üziket se írj, amiben egyetlen egy emoticon van.

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s