Tricky Jedi Halloween

Megmondom őszintén, nem vagyok egy nagyon Halloween rajongó, de egyre inkább kezd errefelé is elterjedni ez az ünnep, ezért úgy gondoltam, hogy alkalomhoz illő játékra invitállak titeket! 🙂 Megint írásos játékról van szó, de nem kell nagyon komolykodni. A lényeg, hogy érezzétek át Halloween szellemét és az alábbi témák valamelyikéből választva írjatok egy maximum 2 A/4-es oldal terjedelmű halloweeni történetet. Hogy hogyan is képzelem: biztos ismeritek a Simpson család című rajzfilmet, náluk szokott lenni mindig halloweeni epizód, ahol több rövidebb rémisztő történetet láthatunk, persze ezek közben viccesek is. Tehát valami ilyesmit kéne megvalósítani írásban. És akkor a témák:

 • Ki lopta el Ahsoka fénykardját?
 • Hová tűnt Luke keze?
 • Coruscanti zombik éjszakája
 • Obi-Wan lámpása
 • A halhatatlanok órája
 • Dr. Palpatine és Mr. Sidious különös története

A rövid kis történeteket, amelyek lehetnek viccesek is, vagy csak simán félelmetesek, a jedi.rend@gmail.com címre küldjétek, a jelige “Tricky Jedi Halloween”! A legjobbakat közzé fogom tenni, és ki fogok sorsolni egy meglepetés DVD-t (valamelyik Star Wars színész filmjét – Harrison Ford, Ewan McGregor vagy Hayden Christensen) a beküldők között. Beküldési határidő MEGHOSSZABBÍTVA: 2010. november 30. 20:00. Jó szórakozást kívánok az írásokhoz!
Csak akkor sorsolok DVD-t, ha legalább 15 pályázó lesz.

15 thoughts on “Tricky Jedi Halloween

  • Persze! 🙂 Minden a fantáziátokra van bízva. És nem kell feltétlenül az SW univerzumban játszódniuk, csak a szereplők onnan legyenek.

   Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s