A következő négy TCW epizód

Sajnos ezen a héten NEM lesz új The Clone Wars rész a Halloween miatt, de jövő héten már folytatják is kedvenc sorozatunkat, méghozzá az Evil Plans című epizóddal, mely az első évados Hostage Crisis előzménye. Három hétig zavartalanul jönnek majd az új részek, de a november 19-ei Heroes on Both Sides című epizód után újabb szünet következik, és a 11. részt, a Pursuit of Peace-t csak december 3-án adják le. A 9. részben, azaz a Hunt for Ziróban feltűnik egy híres Jedi is, de a részek kicsit bővebb leírását csak a továbbra kattintva tudjátok elolvasni, nagy a spoiler veszély! 🙂

8. epizód: Evil Plans

November 5.
Thripio éppen egy nagyon fontos bevásárlókörúton van Coruscanton, amikor a gonosz fejvadász, Cad Bane elrabolja őt, hogy felhasználja Ziro, a hutt kiszabadításához. Vajon Artu időben meg tudja szöktetni barátját, hogy figyelmeztethessék a Jediket?
Szereplők: Thripio, Cad Bane, Jabba, Artu, TC-70
Helyszín: Coruscant, Tatuin

9. epizód: Hunt for Ziro

November 12.
A Hutt Tanács Ziro után kutat. De nem a huttok az egyetlenek. Vajon sikerül elkapniuk az áruló huttot Obi-Wan Kenobi és Quinlan Vos segítségével?
Szereplők: Ziro, Obi-Wan, Quinlan Vos (L), Cad Bane

10. epizód: Heroes on Both Sides

November 19.
Padmé Amidala és Ahsoka Tano a Raxusra utaznak annak reményében, hogy létre tudnak hozni egy békemegállapodást a szeparatistákkal. Padmé az egykori vezetőnek, Mina Bonterinek segít, Ahsoka pedig néhány új leckét sajátít el a háborúzás tudományából.
Szereplők: Padmé Amidala, Ahsoka Tano, Mina Bonteri
Helyszín: Raxus

11. epizód: Pursuit of Peace

December 3.
Padmé Amidala, Bail Organa és Onaconda Farr szenátorokat támadások érik, miután elleneztek egy törvényjavaslatot, mely több millió új klón gyártására fordítana pénzt, és ezzel megnyomorítaná a Köztársaságot.
Szereplők: Padmé Amidala, Bail Organa, Onaconda Farr
Helyszín: Coruscant

3 thoughts on “A következő négy TCW epizód

 1. Hm… egy hülye ötletem támadt, ami biztos nem igaz a trailer alapján xĐ
  Szóval: mivel a Hutt klán keresteti Zirot, és Cad Bane ott van Jabbánál, akkor Jabba lehet, hog yőt bérelte föl Ziro kutatása után xĐ Bár ez lehetetlen mondom 😛 Csak ott mondja: minden lehetséges egy megfelelő mennyiségű kreditösszegért 😛 (vagy valami ilyesmi :/)
  Amúgy ez azért lehetetlen, mert 1: Ziroval volt eddig Cad Bane. 2: Cad Bane összecsap Obi-Wannal, fénykarddal, ami BIZTOS, HOGY NEM C-3PO bevásárlásakor történik xĐ Bár… 😛 mikre nem lehetnek képesek Filoniék 😛

  Kedvelés

 2. A fejvadászok soha nem állnak senki oldalán. Csak akkor, ha pénzt kapnak érte. Szóval simán lehet az, hogy Bane-t bérlik fel a huttok. Bár elég kicsi erre az esély, olyan sok fejvadász van a galaxisban, nem kell mindig őt foglalkoztatni.

  Kedvelés

 3. Uhh! Pontosan így értettem xĐ Csak rosszul fejeztem ki magam. Amúgy vannak olyan “fél-fejvadászok”, akik ugyanolyanok, mint társaik azzal a különbséggel, hogy ők egy oldalra állnak, és csak attól fogadnak el megbízásokat, és mindig a másik felet hátráltatják. De mondom, ezek nem igazi fejvadászok, hanem amolyan “fél-fejvadászok”.

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s