Decemberi képregény

Most már kisebb csúszással jelenik meg a hazai Star Wars képregény, pontosan jövő hét kedden már az újságárusoknál lesz a 81. szám, mely dupla KOTOR-ral jelentkezik, lezárva ezzel a 2010-es évet. És nagyon bízunk benne, hogy több ilyen csúszás 2011-ben nem fog előfordulni. A kiadó 2011-es terveiről is van némi infónk: tovább folytatódik A Régi Köztársaság lovagjai, és most a Legacy helyett A Birodalom árnyai című minisorozatot pakolják mellé. A Kepregeny.Net-en lehet szavazni a borítókról, és egy igen kimerítő és spoileres írást is elolvashattok erről a sorozatról.

Köszönjük Darth Revan9-nek a figyelmeztetést. 🙂

12 thoughts on “Decemberi képregény

  1. Teljesen fölösleges lenne a War-t magyarul kiadni (hacsak nem arra gondolsz, hogy itt a jedirenden lesz fönn), a vektoros ugrás miatt is kimaradt egy csomó minden, ha kiadnák a war-t a sima vége nélkül, annak sem örülnének sokan.

    Kedvelés

  2. A Legacyból már annyi mindent kihagytak, hogy csak akkor lenne értelme szerintem (mint olvasó szerint), ha azokat a dolgokat is megjelentetnék, amik eddig kimaradtak…

    Kedvelés

  3. hello!én most olvastam az uj star wars képregényt,nem voltam elájulva töle.a hálozsákon én is láttam a recsi által leforditott változatot a birodalom árnyait és leis töltöttem.a semic nem fogja megkérdezni hogy a magyarfan ugyan melyiket csinálta meg.egyébként szivesen olvasnám én is az ujakat mert igy nagyon le vagyunk és le is leszünk maradva.apropo,kedves eszter!nagyon szépen köszönöm a könyveket amiket fel tettél!!!mikor jön a többi?a képregény forditásokat tudod még csinálni?

    Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s