Witches of the Mist adatlap

Ma nagyon korai vagyok, mert felébresztettek. 😛 De ti legalább már most elolvashatjátok a legújabb epizód, a Witches of the Mist adatlapját, melyen találtok érdekességeket, galéria linket, szinkronszínészek listáját, letöltési linket és… Kvízt! 🙂 A múltkori szavazás elég egyértelműen eldöntötte, hogy szeretnétek, ha lenne ismét kvíz, én pedig teljesítettem is a kívánságot, mint valami házidzsinn (Az eredményeket a kommentekhez írhatjátok be!). 😉 Az epizódot megvitathatjátok az swsaga.hu ide kapcsolódó topicjában is.

Ezzel az epizóddal sajnos búcsút kell vennünk Savage Opresstől (reméljük, hogy nem örökre), de jövő héten újabb érdekes trilógia veszi kezdetét! 🙂 Addig is a nagy Savage rajongók a hivatalos oldal útmutatója alapján megtanulhatják lerajzolni legújabb kedvencüket, de akár Talzin éjnővért is megörökíthetitek.

18 thoughts on “Witches of the Mist adatlap

  1. Itt ülök, csalódottan az ifjú padawan Obi-Wan Kenobi nem kis tettének semmibevétele miatt, mivel ezek a dőrék tényleg feltámasztották Darth Maul-t.
    Igaz lett a pletyka, én meg kimondom: EZ SOK, EZ SOKK, EZ a ló túlsó oldala.

    A rész amúgy remek volt, hipermozgalmas pörgős roham.

    Ja, és persze nem halt meg senki, csak pár “légy”, hogy mi lesz Ventress-szel, azt gondolom később tudjuk meg.

    Így számomra keserű szájízzel ért véget az évad nagy dobása, a Dathomir-trilógia.

    Kedvelés

  2. Hát kicsit fura volt hogy már kiadott videokbol kb láttam már a rész felét…de nagyon jóvolt.Láttam másik oldalon csoli hozzászólását, és kicsit aggódtam hogy valamit nagyon elszúrtak…de nem volt rossz szerintem…ez a maulos dolog…ha a képregényben előzoták, itt miért ne? Csak lesz valami magyarázat…lehet csak holokron…akármi.Egyelőre nem szidom a dolgot.Tetszett a republic commando, rmeélem előkerülnek még..Faszán néztekki.Ahopz képest hogy nem volt feltétlen szükséges a megjelenésük, jó hogy végre csak ilyen kis extrák is vannak.

    Kedvelés

  3. Én egy darth plagueisnek örülnék:D Jut eszembe…nem lett levágva opress szarva! pedig pár képen úgyvolt…tehát lesz még vele az évadban történés.. +jajj csak modelleznék újra a klónok, palpatine és dooku fejét,kicsit kevésbé elnagyoltan, mint pl anakinét..és máris tökéletes lenne az egész, a fények,bevilágítás terén már lehagyja ez asorozat a tömeggyártott állatos animácios mozifilmeket.

    Kedvelés

  4. oh basszus…újra megnézve, ebben a részben le lett vágva a szarva, csak nem mutatták..

    amúgy meg,most jutott eszembe, zillo beast strikes vége az lett hogy klonozzák a szörnyet, a páncélja miatt…azt most elfeledték vagy nem is folytatják? érdekes lenne ha pl a phase 2 armorral összefüggésbe hoznák..

    Kedvelés

  5. Anma! az sw.hu-n már “kerestelek” szarv ügyben. Remélem senki nem haragszik meg, hogy beollózom ide,amit oda írtam:
    “Nos bocs, hogy felemlegetem a régebbi Opress szarvacskás vitát, amin 7390-es hsz-től a 7405-ig vitatkoztunk, de a látottak alapján nekem volt igazam, és csak a plakát kedvéért volt visszarakva a szarva és hát érthetetlen módon a plakát alapjául a nyesett szarvú változat szolgált. Mivel szerintem ebben az évadban már nem lesz Opress, így kizárt, hogy az a korai plakát egy még későbbi részből van visszanőtt szarvakkal direkt vágástextúrával.
    ezen oldal alján lévő kép volt a vita tárgya:
    http://www.starwars.com/darthmaulsecrets/index.html
    Szóval úgy volt ahogy mondtam: lenyesték és úgy is maradt.
    Az animátorok precízségéről meg ennyit..

    De ennél sokkal nagyobb bajunk is van most: Darth Maul…”

    Kedvelés

  6. Nagyon jó kis rész volt. Végre behozták a Deltás fiúkat még, ha két másodperc erejéig is. Ami pedig Darth Maul-t illeti ő valóban túlélte a Naboo-i eseményeket. Egy képregénysorozatban még folytatták is a sztoriját. Úgyhogy én egyáltalán nem vagyok csalódott Maul visszahozásával kapcsolatban. Mondjuk az tény, hogy egy kicsit túlzás már amit csinálnak.

    Kedvelés

  7. Jajj visszaírtam de nem küldtem el pár órája…na szóval csoli: Már nemnagyon látogatom az sw.hu t,hdd halálkor elveszett a jelszavam, és ott az erlveszettjelszóra kattintva …nem jön be semmi.. Node igen, úgy néz ki igazad volt…amit mondjuk furcsállok is, elég nagy balgaságra vall hogy fogják a levágott szarvú modellt, pozba állítják, bevilágítják, lerenderelik, és utána jönnek rá hogy hoppá lehet spoileres lenne(miközben nem is mutattákk amikor lenyesték…) És inkább ráretusálják…furcsa… mindenesetre, az animátorok amilyen szar munkát végeztek már bocsánat a sorozat elején, azóta látszik hogy felvettek pár profit s fejlődtek is, meg hát külön emberek felelnek a bevilágításért is, ezt a plakátot valószínűleg egyszerűen egy plakátokért felelős emberke csinálta..

    Kedvelés

  8. ANMA: Jólvan, örülök, hogy vissza tudtunk térni rá. És tényleg, röhej, hogy nagy vitánk tárgya a leszarvazás maga nem is látható. Pedig úgy megnéztem volna, mikor Savage későn hajol el egy penge elől! 😦

    wywern64: hogy Darth Maul-t visszahozta egy képregény az sokakhoz nem jutott ám el! (Hozzám sem.)
    A tcw-ben úgyse az lesz ami ott volt, de különben is:
    Milyen formában élhet?
    Hogy normálisan az oltári nagy ökörség lenne.
    Még az is, ha nyomorékként, vagy mechanikus lábakkal láthatnánk viszont.
    Én valami olyasmit tartanék elképzelhetőnek, hogy a tudata, vagy szellme egy sith-holocron-ban vagy egyéb tárgyban lenne és van lehetőség azt megidézni valami varázslattal.
    Amúgy egy sima Sith eszköz, mint Darth Maul aki ráadásul csak egy tanítvány volt, mit segíthet?
    Mit tanulhat tőle Savage, mikor egyszerűen szólva erősebb Maul-nál a látottak alapján?

    Visszatérve az új részhez:
    Dooku már Ventress-nek is parancsba adta, hogy ölje meg Kaatunko-t. Csak Yoda akadályozta meg ebben.
    Most az epguide még magyarázza is hogy Dooku neheztel a királyra, mert nem lett szeparatista.
    Akkor mire kellett neki élve?
    Megmondom: semmire. Csak az alkótók Savage barbárságának hangsúlyozásában már elfelejtenek következetesek maradni saját sorozatuk nyitányához is.
    Mi meg tőlük várjuk, hogy ne csesszék el Qui-Gon-t, meg Dath Mault.

    És még 1 dolog: Miért mondta Savage Talzin-nak, hogy Ventress elárulta?
    A párbaj közben ő fordult Ventress és Dooku ellen.
    És fura, hogy ő tér vissza Dathomirra és pont Talzinhoz. Ventress-nak Talzinhoz kéne menni panaszkodni(tényleg ő hova megy? a Dagobah-ra?), neki meg a népéhez, ha már így kitisztult a feje.

    Kedvelés

  9. Na azért ez már szőrszálhasogatás.Ilyen eszembe se jutott ,hogy katunko királyt anno megakarta öltetni ventressel..egyszerűen én azzal magyaráznám ezt hogy azóta eltelt egy csomó idő,és most valami módon megakarja győzni–azaz inkább zsarolni hogyá lljon a szakadárok mellé, avagy …akárm,i, szerintem ilyenen aztán főleg nem kell fent akadni…Mellesleg eleve kusza ez az egész sw, ha grievoust megtudják menteni mikor csak pár belső szuerve meg az agya maradt, akkor egy simán gyomron lőtt jedi mestert miért temetnek el azonnal? úgyhogy még egy toloszékes, nyugdijas otthonban élő maultol sem lepődnék meg:D de azért bízom hogy valami módon megmagyarázzák…én a holokronban reménykedem—és savagenak igenis tudna tanítani, hisz meddig…két napig volt dookunál? nem tudja irányítani az erőt még igazán,csak egy erős vadállat..Maulról mondjuk nemsokat tudni, eléggé eluszott a karaktere,modnjuk a filmben nem is igazán volt.. Kihozhatnak belőle valamit…csak ha élne rendesen ugye, akkork érdés miért nem megy dookuhoz stb..és ha ittartunk,ahsoka is nyakát törhetné már egy galaktikus banánhéjön

    Kedvelés

  10. Darth Maul-t én is szeretem, titokzatos egy karakter.
    Tán pont a két mondatos szerepe miatt is.
    Csak Obi-wan-t sajnálnám, mert őt az emelte ki a sok Jedi közül, hogy 1000 év után ő padawan létére Sith-et ölt.
    Nehogy már ezt a 12 éves legendát kútba dobják, csak, hogy a TCW egy patronjaként ellőjék.

    Annyi vigasz, hogy az éjnővérek trilógiában, többen is holtnak nevezik.
    Dooku eredetiben úgy mondja, hogy “Obi-wan keze által lett lemészárolva.”
    Obi meg azt, hogy “magam öltem meg.” mire Yoda, hogy “igazad van…”
    Persze úgy néz ki, ők tévhitben is lehetnek, de talán az alkotókról azt árulja el, hogy nem akartak finomabban fogalmazni, hogy esetleg előre sejtessék, hogy visszatér.
    Talán okosak lesznek és valami finomságot hozna ki az egészből.
    Dave Filoni meg azt mondja a 313 ep comment-ban, hogy ” vissza akartuk hozni a karaktert, de lássuk be ez nehéz lenne, mert hogy kettévágták és igy nagyon durva lenne, ezért kitaláltuk ,hogy inkább fajtájabeliek lesznek.
    De olvastam már olyan félkomoly véleményt a témában, hogy csak Talzin akarta jó messze tudni magától és elküldte a francba ezzel a kamu-story-val. 🙂

    Kedvelés

  11. én régota kedvelem clancy brownt!tök jo hangja van,föleg a hegylako cimü filmben!ott alakitott a legjobbat,szerintem.z uj star wars epizodot még nem láttam de kiváncsi vagyok rá!a sorozat jo!!érdekelne hogy hány évadot ér meg majd!

    Kedvelés

  12. csoli: igazad van, énis erre gondoltam, hogy külön mondja is filoni hogy lucas bá visszahozta voolna(szerintem már el is felejtette hogy hogy nyírták ki az ep.1 ben…) De mondom, bízom benne hogy valami rtelmes dolgot tlaálnak ki….hacsak a köv episode commentary ban nem az lesz h lucas végl addig toporzékolt amíg fel nem támasztották..Húh hát ez van hogy ha egy sorozat abban az időszakban játszódik amit már szétrágtak ak épregények s könyvek…Vagy olyan storyk lesznek hogy elrabolják artoot aztán megmentik, vagy komolyabbak amik viszont némiképp ellentétben vannak az eu val—-vagy akár kicsit a filmek menetével..

    Kedvelés

Hozzászólás