Overlords adatlap és Altar of Mortis előzetes

Az Éjnővér-trilógia után ismét új trilógia vette kezdetét, melynek az első része az Overlords, aminek hatására biztos sok-sok kérdés merült fel bennetek – ezeket megvitathatjátok a többi rajongóval az swsaga Overlords topicjában is. Itt pedig megtekinthetitek az adatlapot – letöltési linkkel, érdekességekkel, szinkronhangokkal és a galériához is találtok linket.

És mielőtt bárki is aggódni kezdene, a történet még nem ért véget az Overlords epizóddal, hiszen ez csak a trilógia első része, a Mortis pedig igencsak vendégmarasztaló egy hely. Jövő héten érkezik a folytatás, az Altar of Mortis, és itt van hozzá egy előzetes:

26 thoughts on “Overlords adatlap és Altar of Mortis előzetes

 1. Azta rohadt :O Amikor Anakin az erővel legyőzi a fiút és a lányt akkor Vaderes hangokat lehet hallani ahogy szívja és fúja a levegőt. 🙂 Végre egy újabb Vaderes jellemző. 🙂

  Kedvelés

 2. Igen matya, úgytűnik nem lesz szünet a Mortis trilógiában!
  Amúgy van egy megérzésem mit hoznak ki belőle! De azt később.
  A lényeg, hogy jó kis trilógia indult és rákapcsoltak, nem is kicsit.

  Kedvelés

 3. Megmagyarázták jól a látomásokat, Qui-Gont, mindenkit, mindenki boldog :Đ Egyébként ez a próba csak az elő-próba volt, ami szerintem a következő, vagy az az utáni részben jön, mert (lehet, hogy SPOILERes, lehet, hogy nem, csak az én saját elképzelésem következik):
  Ahsoka “kicsit” átáll a Sötét Oldalra, és Anakin Obi-Wannal meg fog küzdeni. Akkor lehet, hogy őt is megkísérti a Sötét Oldal, és megint választania kell, hogy kit mentsen meg? Mert szerintem nem véletlen a Fiú rabolta el Ahsokát, vagyis cipelte, mivel a jövőjével is kapcsolatban lesz :/ :Đ Tehát valami ilyesmire gondoltam, hogy most az Apa helyzetébe kerül, és természetesen a Világos Oldal mellett küzd Ahsoka ellen, de később az Apa mondja neki, hogy ő is ugyanebben a helyzetben van.
  Felvet pár egyszerű kérdést, amelyek közül nem mindnek van értelme (az xĐ-seknek nincs :P)
  Ha már itt tartunk, ki lehetett az Anya? Egy nem Erő-használó? Olyan, mint Shmi?
  És az Apa vajon hány kilométeres szörnnyé tud átváltozni? xĐ
  Vajon az a goblin-Jedi és Seasee Tiin ebben a trilógiában lesznek? És Ahsoka és a többi padawan a tralierből? A cereai, stb. Szerintem igen, de még nem tudom, hogy hogyan 😛 :Đ Bár nem biztos.
  Szerintem Ahsoka ezt a trilógiát is túléli, ahogy Ventress is az előzőt :/
  A rész maga ISZONYAT király volt, a kinézet, a történet, már az elején beindult, és a folytatása még annál is inkább tetszeni fog nekem :Đ Ha ennek a címe enynit mond, akkor Mortis Oltára címe még hússzor ennyit mond, és király cselekménye lesz szerintem :Đ Mindenesetre nagyon várom! És remélem a trilógia utolsó részét is egy hétre a következő után láthatjuk 😉 :ĐĐĐĐĐ

  Kedvelés

 4. Na én majdnem elsírtam magam annyira tetszett.Ennyi ötlet összesen nem volt még ebben a sorozatban.A napszakonként változo évszakok, ez a poprba dolog, a grafika, animácio, az elején mikor elvesztik akapcsolatot és a peremvidéken tul rátalálnak erre a helyre…hát kétség kivül újabb kedvenc rész lett.Hihetetlen jó volt…És igen, a látomásokat is megmagyartázták!!

  Kedvelés

 5. KAV12!
  Bocsi de szerintem itt nincs “Anya”. Idevágom neked egy korábbi értelmezésemet:
  “Itt arról volt szó hogy a kiválasztott HOGY TUD BÁNNI az erővel.
  Hogy mindkét oldal tulajdonságai megvannak benne.
  És az Apa a Fiú meg a Lány, itt nem egyszerű szereplők, hanem ők maguk az Erő és a bolygólyuk is. Ráadásul az sem egyszerű bolygó ugye.
  És Anakin Obi tanácsára használni kezdte a bolygót (a környezetét a Fiúval és a Lánnyal együtt) hogy segítsen mindkét barátját megmenteni.
  És ez az amire egy átlag Jedi vagy Sith nem lett volna képes.
  A kettősség nélkül itt egy Jedi vagy egy Sith csak egy valakit tudott volna megmenteni.
  Ilyesformán a tesztből bizon látszik, hogy Anakin a “Chosen One”.
  És ez rendben is van így, mert tudjuk róla, hogy a jó oldalon kezdi sötét vonásokkal, majd a gonoszoknál folytatja útját, s végül teljesen jó lesz. Az ő és az erő egyensúlya tökéletes. :-)”

  Szerintem egyébként már a Pandora is nyúlás volt. Én már láttam ilyet az 1998-as Heart of Darkness c. Playstation ill Pc játékban.
  Úgyhogy ez nem zavar.
  Az erő egyensúlya, meg tetszik ,hogy így “szóbakerül”, mert gondoltam én már arra, hogy miért nevezik azt egyensúlynak, ha a jók győznek. (A filmek alapján ugye)
  De hát mondja is az Apa, hogyha nem marad itt a Mortison a helyében, akkor az ő szeszéjének lesz kitéve a galaxis és az erő is.
  Megint a filmek alapján ez így is van. Anakin úgy csinál egyensúlyt, hogy egyszer a a jó aztán a rossz oldalon áll.

  amúgy sejtem mi lesz ebből (magánvélemény):
  Apa meghal, Fiú és Lány kiiktatják egymást, vagy a hőseink mindkettőt, és onnantól Anakin-on múlik minden- az Apa örököseként ugye-, hogy mi lesz az erővel.
  Azt meg a mozifilmekből már tudjuk! 😉

  Kedvelés

 6. Csoli. Úúúúh! xĐ Oda elfelejtettem xĐ-t rakni, mert azt se gondoltam komolyan xĐ Én ezt mind értem, amit leírsz, és így is van, és egyetértek. És a magánvéleményed meg lehet, hogy igaz lesz. És Ahsoka? 😛 Bár nem hiszem, hogy kinyírják a Lányt xĐ Lehet, hogy a Fiú nyírja ki, és ők a Fiút. Persze Anakin nélkül. Ugye elválnak az útjaik, és Ahsoka-Obi-Wan teljesen a Sötét Oldal ellen van, míg Anakin mindkettővel egyszerre. :/ Bár Ahsoka áttér, az igaz. És ez megint jelképe a Mortis bolygónak az ő hármójuk személyében: Kiválasztott/Összetartó (Apa), Obi-Wan/Világos Oldal (Lány xĐ) Ahsoka/Sötét Oldal (Fiú :Đ) és akkor az összecsapásaik nagyon gyengítik egymást, és Anakin egyiket sem akarja, hogy meghaljon, így rendet vág az Erővel újra, mivel használnia kell, nehogy csak fénykardpárbaj legyen 😛 Egyébként csak erre kellett Ahsokának két fénykard? xĐ
  Nekem most megjött a kedvem régebbi részeket nézni, mint pl az Artu elrablása-duológia, és a nagyfilm :Đ Nézek egy ilyen összevágott videót, és a sok komoly ügy után visszagondolok, hogy azokat de rég láttam. Bocs az OFFért 😛

  Kedvelés

 7. KAV12!
  Örülök, hogy egy véleményen vagyunk. Ez is visszaigazolás, hogy nem értelmeztem félre semmit.

  Szerintem Ahsoka-t megmentik valahogy az igézettől, és nem hal meg most (sem).
  [shush]
  Az előzetesben az utolsó képkoca arról árulkodik ,hogy Ani-val és Obi-val egyszerre küzd.
  (nekem ez új legalábbis)
  [/shush]

  Egyébként ez megint azt az elméletemet igazolja, hogy Obi-wan a leggyakoribb szereplője a fénykardpárbajoknak. Ő mostmár lassan mindenkivel megküzdött aki él és valaha fénykardot mert fogni a star wars-ban! Ez is az egyik ok amiért ő a kedvencem.

  Kedvelés

 8. Igen, együtt küzdenek :Đ És Obi-Wan csak Sidioussal nem küzd életében 😛 Meg mesterével (plusz a többi Jedivel xĐ), de amúgy tényleg, életében mindenkivel :Đ Főleg azokkal, akik (már) az ellenségei.

  Kedvelés

 9. Sztem tiin meg a fél szemü jedi tutira nem ebben a trilogiában lesznek. Am Ashoka szinte biztos h nem önszántábol áll át a sötét oldalra. Vagy megigézi vagy megszállja a Fiú. Én még azt is el tudom képzelni, hogy akit az elözetesben láttunk az nem is ashoka, csak a Fiú Ashoka alakjában, és az egész egy megtévesztés.

  Kedvelés

 10. kíváncsi vagyok hogy a következő részekben megjelenik e az Apánál ,a lLeánynál, és a Fiunál is gonoszabb, az egész bolygót valojában fogva tartó személy, az Anyós.:D

  Kedvelés

 11. Lehet, hogy Ashoka nem hagyhatja el többé ezt a helyet (beáll afiú vagy a lány helyére) de lehet tényleg csak megtévesztés az egész ?
  Egyre jobbak ezek a részek, remélem nem fogynak ki az ötletekből 🙂

  Kedvelés

 12. Jó rész volt,és még érdekesebb lesz a folytatás is. Egyébként ezt az egyensúly,kiválasztott dolog azért érdekes,hisz akkor Anakin egyedülikén úgy változtatja az erőt,(erőviszonyokat,egyensúlyt)ahogy épp kedve tartja. Meg azért nem mindegy mikor melyik oldalon állt,hisz gyerekként,tanítványként ugye a jó,és amikor elvileg ereje teljében van akkor a sötét oldal,tehát nincs egyensúly,mert ugyebár hosszú évekig nem volt ellenfele. Ez ami eléggé zavaró tényező ebben. Hiszen ugye itt azért van Sith,és tanítvány-kontra jedik. Míg mikor ő került “hatalomra” Luke-ig senki nem bolygatta,tehát nagyon elvolt billenve a sötét oldal felé a mérleg nyelve. És akkor itt messze nicns egyensúlyben,hosz mikor béke volt,Jedik,ők nem hatalmi vélokra használták fel tudásukat. az egy normális állapot volt. Sötét oldal mindig erősebb,ha létrejön. Hisz pusztítani könyebb mint létrehozni bármit is,lásd akár egy emberélet vagy kivágsz egy fát 1 perc alatt ami lehet 200évig nőtt.
  Azt nem mondjuk,hogy jaj elég már sok jóból,a rendes életből,legyen már rossz egy kicsit.
  Nah mindegy..ez egy kis gondolatszösszenet volt. Kíváncsi leszek Ashokával is mi történik majd.:)

  Kedvelés

 13. Tibi. Az Erőt nem úgy kell elképzelni, mint egy mérleg, és akkor van egyensúly, ha mindkettő van. Akkor épp nincs egyensúly. Hanem mint egy víztükröt. A Jedik csak “nézik” (szolgálják) a víztürköt, nem bolygatják (az Erőt), míg a Sithek uralmuk alá vonják a vizet/Erőt, így nem lesz sima a víztükör, és nincs egyensúlyban az Erő. Tehát csak akkor van egyensúly, ha csak Jedik vannak. Ezt a vitát a starwars.hu oldalon régen kitárgyalták egy megfelelő topicban :Đ (ja, és ezt az elméletet George mondta, vagy erre gondolt)
  A következő rész Ahsoka túléléséről szól!!!
  [shush]Ez biztos SPOILER, mert Ahsoka túléli ezt a trilógiát, ugyanis a Ghost of Mortis részben biztos nem lesznek Visszhangék, mert azok is, és Ahsoka is kommandó droidokat irt. Tehát túléli.[/shush]

  Kedvelés

 14. Na pont ezen gondolkoztam…én ebből a vitábol anno kimaradtam, de mindig is furcsának tartottam hogy lehet valami ugy egyensúlyban hogy csak jó ,illetve rossz van…aztán jöttek h jéé tényleg anakin a kiválasztott,de a sötét oldalt hozza egyensúlyba….aztán hogyvégülis a végén ő mentette meg a galaxist ugyh a jo oldalt…. –viszont a legutobbi részben azt mondja a fater hogy “tul sok jo vagy rossz” tehát itt már lehet mással jönnek fel..

  Kedvelés

 15. KAV12!
  Ha spoilerbe raktad, én is:
  [shush]
  Azt honnan veszed, hogy Commando dridok lesznek a Mortis trilógia zárórészében?
  Ha a “new time” előzetesre gondolsz, akkor tévedsz, mert az nem csak a Moris trilógiából tartalmazott jeleneteket.
  De annyi igaz, hogy szerintem is túléli, egyrészt, mert ez a szokás, másrészt mert még Even Piell oldalán is látni fogjuk későbbi részben meg a commando droidokkal ugye, de az nem ez a trilógia.
  [/shush]

  Kedvelés

 16. Szerintem félreértettél csoli 🙂
  [shush]Mert én épp ezt mondtam, hogy az biztos, hogy nem a Mortis-trilógiában van, ugyanis ez nem a droidokról és klónokról szól :Đ Biztos félreérthetően írtam le :/ [/shush]

  Kedvelés

 17. Na fent van sw.comon az új preview! Pár másodperc után kinyomtam.Inkább tartózkodom ezektől, túl sokat spoilereznek el.De érdekes lesz az biztos.Na negyed 6 lesz,ideje lefeküdni..XD

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s