The Citadel: A klasszikus elemek visszatérte

Figyelem! Az alábbi cikk spoilereket tartalmaz, így mindenki csak saját felelősségére olvassa el 🙂

Az alábbiakban a rendezőtől, Dave Filonitól olvashatunk pár sort a soron következő, február 18-án bemutatásra kerülő új trilógia első részének, a The Citadelnek a hátteréről.

– Ez a szál klasszikus Csillagok Háborúja: Azokra a dolgokra fókuszáltunk melyeket már gyerekként is nagyon szerettem a Sagaban. A Mortis trilógiában George (Lucas) azt szerette volna, hogy olyan dolgokat fedjünk fel, melyek eddig nem voltam igazán felfedve a Csillagok Háborújában. És most a The Citadel szállal olyan lényeges dolgokat hozunk vissza melyek annak idején a Csillagok Háborúját oly szórakoztatóvá tették.

– Nagyon sok vonatkozást pakoltunk bele ezekbe a részekbe. Például ott van az a börtön szöktetős jelenet a Halálcsillagon. Nagyon szórakoztató volt megcsinálni a saját verziónkat, de nem ez az egyetlen dolog amit ilyen meghittnek érzünk -mindenbe raktunk egy saját csavart. Ez az egész szál megenged nekünk sok olyan szórakoztató lehetőséget, mellyel adózunk annak a Csillagok Háborújának melybe gyerekként beleszerettünk. A csapatban mindenki nagy rajongó szóval jó dolog újra látni a klasszikus elemeket A klónok háborújában.

– Tarkin trükkös volt. Jól meg kellett alkotni a karakterét, miközben megfelelően megfiatalítottuk. Peter Cushing egy kiváló színész, és Tarkin egy ikonikus szereplő. Jelenléte kitölti a termet, és ő az egyetlen aki parancsol Vadernek. Szóval, hogy jól megformáljuk nagyon fontos nekünk, mivel itt találkozik először Anakinnal. Ebben van némi szórakoztató dolog, nagyon érdekes ezt felfedni.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s