Könyv – Growing Up on Skywalker Ranch

A címben is említett könyvet Eric Walker jegyzi, aki visszatekint tinédzser éveire, hogy megossza velünk emlékeit a meghallgatásról, a screen tesztről és arról, hogy milyen volt George Lucasszal dolgozni.

Ugyanis Eric játszotta két Star Wars spin offban, A bátrak karavánjában és a Harc az Endor bolygónban Mace Towanit, az egyik főszereplőt.

A legtöbb ember úgy tudja, hogy George Lucas nem rendezett egészen a Baljós árnyakig, de Eric azt állítja, hogy ő bizony tanúja volt az ellenkezőjének, és most végre megadatott neki a lehetőség, hogy másokkal is megossza ezt az élményt. Lucas volt a rendező az első Ewok film bizonyos felvételeinél, mert az eredeti rendező, John Korty nem tudott jelen lenni más elfoglaltságai miatt. Eric igazi megtiszteltetésnek érezte, hogy George Lucasszal dolgozhatott együtt.

A könyv beszámol arról, hogy mi zajlott a kulisszák mögött, bemutatja a Skywalker Ranch-et és az ILM-et és Eric néhány személyes beszélgetését Lucasszal.

A könyvet azonban csak akkor fogják kiadni, ha összegyűlik legalább 4000 dollárnyi előjegyzés 2011. augusztus 5-ig. Ezen a honlapon megtaláljátok a részleteket. A könyvet különböző extrákkal is elő lehet jegyezni, persze az extrák számának növekedésével az ár is növekszik. 😉

A tovább mögött egy rövid kis videót is találtok. 😉

http://www.kickstarter.com/projects/ericwalker/star-wars-book-growing-up-on-skywalker-ranch

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s