Joe Johnston Boba Fett filmet szeretne

A messzi-messzi galaxis legnépszerűbb fejvadásza végre megkapja saját egész estés moziját? A karakter egyik kitalálója, Joe Johnston ezért küzd jelenleg.

Annak ellenére, hogy a klasszikus trilógiában Boba Fett nem jutott túl nagy szerephez, a karaktert mégis hatalmas rajongás övezte már a filmek megjelenésekor. A filmek után az EU-ban is sokat szerepelt – különböző képregények és regények is foglalkoztak vele. Végül aztán A klónok támadásából megismerhettük a fejvadász gyerekkorát is.

Az Amerika kapitány: Az első Bosszúálló rendezője, Joe Johnston egy interjúban említette meg, hogy szívesen látna egy új Star Wars filmet, melynek főszereplője Boba Fett lenne.

“Megpróbálom meggyőzni George-ot, hogy készítsen egy Boba Fett filmet.”

Ez a kötődés nem véletlen, ugyanis Boba Fett kitalálóinál Joe Johnston neve is szerepel, de művészeti vezetőként is részt vett az első három Star Wars film készítésében. Azonban Boba Fett rajongóit el kell hogy keserítsük, ugyanis nem valószínű, hogy ez a project valaha is meg fog valósulni.

2 thoughts on “Joe Johnston Boba Fett filmet szeretne

  1. Jó ez nem számitana sw filmnek csak spin off nak vagy hogy hívják…Mindenesetre már én is azon a párton vagyok hogy inkább hagyják békén az sw t, tcw vel kiélik magukat, még a tévedések, is lemennek az animácios gyereksorozatban, de filmet már ne, mert csak baj lesz belőle..

    Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s