Ismertető: A Köztársaság romjai

Tavaly indítottuk útnak A Köztársaság romjai című virtuális sorozatunkat, azzal a céllal, hogy valamivel elfoglaljuk magunkat addig, amíg nem érkezik meg az igazi élőszereplős sorozat.

Most zártam le a sorozattal kapcsolatos szavazást, és azt tapasztaltam, hogy elég sokan nem is tudjátok, miről van szó, ezért most bemásolom ide mindazt, amit tavaly írtunk a sorozatról. Az idei etap természetesen megújult szabályrendszerrel fog indulni, ezt majd a kellő időben részletezni fogjuk. 🙂

Mivel annyit várat magára az élőszereplős Star Wars sorozat, gondoltuk, miért ne mennénk a dolgok elébe? Írjuk meg a sajátunkat, saját szereplőkkel, saját sztorival. És természetesen a mókából Titeket, Kedves Látogatóinkat se szeretnénk kihagyni. Ezért indítjuk ezt a virtuális sorozatot. Külföldi oldalakon már rengeteg ilyet láttam, hogy bizonyos filmek folytatását, spin-offját megírják a rajongók, és minden héten egy-egy újabb résszel örvendeztetik meg az olvasóikat. Nálunk annyi lesz a különbség, hogy egy egész írócsapatot szeretnénk összeverbuválni, hogy minden héten más írótól érkezzen az új rész.

A sorozatot hárman fogjuk levezényelni, azaz moderálni (Edina, Josh Hísen Wathwe és én, mindhárman több mint ötéves írói tapasztalattal rendelkezünk), tehát akik jelentkeznek, hogy szeretnének részt venni a sorozat megírásában, azok tőlünk kapják majd a részletes útmutatásokat, például a karakterek részletes jellemzését. 😉 Jelentkezni már ettől a pillanattól kezdve lehet, és erre mindenkinek két hét áll a rendelkezésére. Azért két hét, mert a jelentkezésetekkel el kell küldenetek egy 2-3 oldalas próbaírást (nem kell kerek egész történetnek lennie, az is tökéletesen megfelel, ha egy korábbi írásodból kiemelsz néhány oldalt), csak hogy lássuk, ki milyen szinten áll. Amelyik próbaírás hemzsegni fog az értelmetlen mondatokban, nyelvhelyességi hibákban, mellőzi a jelzők, leírások, párbeszédek használatát, azt sajnos nem fogjuk elfogadni. DE! Ekkor sem kell feladni, mert amíg tart a sorozat, folyamatosan lehet jelentkezni írónak. A remélhetőleg sok jelentkező közül a gyorsaság fogja eldönteni, hogy ki írja majd a következő heti részt. Erről bővebben ide kattintva olvashattok. A próbaírásokat e-mailben várjuk a Jedi Rend e-mail címére (jedi.rend@gmail.com). Aki megkapta rá a választ, az már írhatja is ehhez a bejegyzéshez a jelentkezését.

A teljes A Köztársaság romjai menüt ide kattintva tudjátok elérni. 🙂

Tehát most még megkérünk mindenkit, hogy ne jelentkezzen. Erre akkor lesz lehetőségetek, ha kitesszük az új szabályrendszert, stb. Persze annak csak örülünk, ha újabb előrejelzést kapunk tőletek, hogy majd szeretnétek jelentkezni a jövőben. 😉

2 thoughts on “Ismertető: A Köztársaság romjai

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s