Shadow Warrior előzetes

Jövő héten máris érkezik a negyedik évad negyedik epizódja, a Shadow Warrior. És itt van a rész előzetese is. 🙂

Amikor a gunganek vezetője, Boss Lyonie megsebesül, felfedezik, hogy milyen rejtélyes hasonlóság van közte és Jar Jar Binks között. Így Jar Jarra hárul a feladat, hogy megakadályozza, hogy a népe ismét a naboo-iak ellen forduljon és megállítsa a szeparatisták támadását, amit Grievous tábornok vezet…

Kinek hogy tetszett az első három epizód? Megnéztétek már őket?

10 thoughts on “Shadow Warrior előzetes

  1. szerintem azért kérte a testőrök segítségét mert egy egy ellen már nem bírt volna el anakinnal nekem nagyon úgy tűnt hogy vesztésre áll…

    Kedvelés

  2. Csak tudnám miért kell obi vannak állandoan grievoussal harcolnia és anakinnak dookuval…a sithekben dooku eredetileg az utolsó,klonok támadása blei tlaálkozásukrol beszél, grievous pedig felvilágositja obi vant hogy dooku tanitotta fénykardozni ugyh tud harcolni vele…ha minden héten harcolnak ezek minek kellettek?

    Kedvelés

  3. Hát asszem azért küldi rá Dooku az összes magnaguardot, mert hogy kapják el anakint. Végül is elkapják. És szerintem az ötödik rész, aminek a címe mercy mission, nos abban meg kiszabadítják, mivel mission, és mercy. Ez egyértelmű. És szerintem nem lusta dooku, csak próbára akarja tenni anakint, hogy hogyan bír el az új magnaguardokkal, mivel ezek már erősebbek. Kezdünk már az EpIII -hoz közeledni.

    Kedvelés

  4. Szerintem grievous most még nem igazán használja az úgy mond jedik fénykard technikáját csak sajátos módján használja a kardokat. Lehet a Sithek bosszújában ezért veszíti el harc közben igen hamar a fénykardokat mert Dooku megtanította neki a valódi fénykard párbaj elemeit. 🙂 És szerintem Dooku lehet hogy a 3. részben egy másik találkozásra gondol mert őszintén szólva szerintem nem tesz utalásokat arra hogy utoljára hol és mikor találkoztak. Max Palpatintól halhatjuk azt hogy már azóta bosszút akar állni mióta levágta a kezét. De szerintem ez csak a sötét oldalra való csábítás szándékával mondta.

    Kedvelés

  5. Ja és szerintem azért harcol állandóan Anakin Dookuval mert hisznek a jóslatban és kötelező pont neki megölni Dookut. Egyéb hülyeség Obi-wan és grievous esetében nem találtam ki. Maximum riválisak lehetnek. 🙂 Fogalmam sincs miért.

    Kedvelés

  6. Hát meg meg lehet magyarázni csak sántít…lényeg hogynem így terveztk még a sithek bosszújábAN és most napi szinten összehozzák őket a tcw ben…csak kicsit zavaró.

    Kedvelés

Hozzászólás