2011 – Képregények

Ebben az évben sajnos búcsút kellett vennünk a nyomtatásban megjelenő magyar Star Wars képregényektől, ráadásul a kiadó be se fejezte az elkezdett sorozatokat. Arról nem is beszélve, hogy az előfizetőket nem is értesítették semmiről. Kénytelenek voltunk beletörődni pár hónap után, hogy hiába fizettük be a csekket, semmit nem fogunk kapni a pénzünkért…

Ilyen szomorú kezdet után azért nem lehet okunk különösebb panaszra. Ha jól számoltam össze, csak és kizárólag a JediRend.com-on 14 darab magyar képregény jelent meg a 2011-es év során! Nagyon büszke vagyok magunkra, mert ez igazán szép teljesítmény.

Először is a végére értünk a Blood Ties sorozat első etapjának, mely Jango és Boba Fett történetét mesélte el. Jobban mondva kiragadott pár részletet az életükből. A sorozat elvileg 2012. áprilisában folytatódni fog a Boba Fett halott című résszel.

Mivel annak idején a magyar kiadó elég foghíjasan adta ki A Régi Köztársaság lovagjai című sorozatot, Recsi bevállalta, hogy elkészíti számunkra a kimaradt részeket, ezekből is már elkészült négy darab, Galen közreműködésével. A legutóbbit pont karácsonykor raktuk fel. 🙂

A hányattatott sorsú Jedi vs. Sith sorozatunk is megérte végre a folytatást, azért igyekszem majd nem évente hozni egy-egy részt. Ez a képregény egyébként már csak azért is érdekes, mert kiegészíti a Darth Bane regénytrilógia első részét. 😉

És hogy ne csak a régi időkből hozzunk történeteket, felkerült az oldalra egy X-szárnyúak történet is, konkrétan három részes, plusz egy extra sztori volt hozzá, ezeket NB és Neko-me készítette el.

Ha rajtunk múlik, jövőre se fogtok képregény nélkül maradni, hamarosan érkezik a Knight Errant 2. része és biztos vagyok benne, hogy amint a többiek is ráérnek, folytatják tovább a képregények magyarítását! 🙂 Érdemes lesz 2012-ben is velünk tartani!

Ezúton is szeretném megköszönni mindenkinek a segítséget, aki valamilyen formában hozzájárult ahhoz, hogy ilyen sok és szép képregény kerüljön fel az oldalra! :love2:

5 thoughts on “2011 – Képregények

  1. Bocsánatot kérek, hogy ide írom, de nem találtam jobb helyet. Elképzelhető, hogy a Szukits Kiadó folytatja a képregények kiadását. Már most elindítják az ötletgyűjtést. A Facebookon is feldobom a témát.

    Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s