Előrendelhető regények

Mától előrendelhető a kiadónál Joe Schreiber Halálosztag című regénye, valamint Sean Williams Végzetes szövetség című regénye, mely a The Old Republic sorozat első darabja.

A Halálosztag már február 8-án meg fog jelenni, most 10%-os kedvezménnyel (így az ára csak 2.970 Ft) elő tudjátok rendelni, ez a regény csak a kiadótól vásárolható meg! A képre kattintva elolvashattok belőle egy kis részletet is. 🙂

A Birodalom börtönhajója, a Tisztogató ötszáz elítéltet szállít. Gyilkosok, rablók, lázadók és tolvajok, köztük Han Solo és Csubakka várja, hogy elérjék célállomásukat, egy fegyenctelepet. Az Ismeretlen Régiók mélyén, egy üres szektorban járnak, amikor a hajtóműveik hirtelen meghibásodnak. Szerencsére a közelben rátalálnak egy elhagyatottnak tűnő csillagrombolóra. Két felderítő osztagot is átküldenek, de csak az egyik tér vissza. Hamarosan az is kiderül, hogy a visszatérők szörnyű betegséggel fertőzték meg a Tisztogató utasait.

Ez azonban csupán a kezdet. A maroknyi túlélőnek rá kell ébrednie, hogy nem a betegség jelenti a legnagyobb veszélyt számukra. A csillagromboló fedélzetén sosem látott borzalmak várják őket: halottak térnek vissza az élők közé, hogy csillapítsák éhségüket.

Megindul a versenyfutás az életben maradásért, és semmi sem garantálja, hogy a halál a legrosszabb, ami az élőkkel történhet…

Sean Williams regénye, a Végzetes szövetség csak március 21-én fog megjelenni, de ez bolti forgalomba is kerül majd, addig is a kiadónál elő lehet rendelni 20%-os kedvezménnyel (így 2.640 Ft lesz). A lenti képre kattintva ebből is kapunk egy kis részletet. 🙂

A Köztársaság és a Sith Birodalom egyaránt felbolydul, amikor az egyik hutt bűnszervezet árverést rendez. A Köztársaság a fiatal Jedi-padavant, Shigar Konshit küldi nyomozni, oldalán egy volt elitkatonával. A Birodalom egy Sith-tanítványt bíz meg a küldetéssel, aki maga sem tudja még, hogy a múltja megdöbbentő titkokat rejt. Egy lépéssel előttük jár a rejtélyes mandalori, Dao Stryver aki szintén a saját terveit szövögeti. Bár egyikük sem tudja pontosan, hogy mi az a kincs, ami a huttok kezébe került, mindannyiuk feltett szándéka, hogy megszerzik azt.

Azonban az igazság végzetes. A Köztársaságnak és a Birodalomnak, a Jediknek és a Sith-eknek olyat kell tenniük, amit azelőtt soha: össze kell fogniuk. A kincs ugyanis olyan veszélyt hordoz, amely képes elpusztítani az egész Galaxist…

Melyiket várjátok jobban? Én jelenleg a Halálosztagot várom nagyon! 🙂

14 thoughts on “Előrendelhető regények

 1. Halálosztag megvan külföldiül, csak még nem jutottam hozzá sajnos :(, így én is a Végzetes szövetségre szavazok. De nagyon jó, hogy ilyen hamar kiadásra kerülnek a könyvek.:)

  Kedvelés

 2. Mindkét könyvből a kis ízelítők felkeltették az érdeklődésemet, de nincs pénzem jelenleg megvenni. Maximum letöltöm egyszer nyár környékén. Addig úgy is tanítás van, ilyenkor annyira nem olvasok és itt van a polcomon a Bane trilógia 1. 3. könyve olvasásra várva 🙂

  Kedvelés

 3. Miután kiírtam ezt a hírt, gyorsan elő is rendeltem a Halálosztagot, meg végre az Én, a Jedit is. Jó lesz most már pótolni, hétvégén talán már a TFU-t is be tudom fejezni. 🙂

  Kedvelés

 4. Állítólag sok a körbe tartozás ezért a Szukits kiadó maga terjeszti a könyveket ami szerintem jó ötlet én is inkább házhoz rendelem azért a 200 ft-ért nem fogok elmenni egy üzletbe érte.:)

  Kedvelés

 5. Tisztában vagyok a körbetartozásokkal, de nem ez a megoldás.
  Más könyvkiadók is szenvednek ettől, érdekes, hogy mégsem nyúlnak ehhez a megoldáshoz. A Magyar Könyvklub csinált ilyet utoljára, de ők tönkre is mentek.
  De a Szukitsék top 5 eladása is azt bizonyítja, hogy a rendszer rosszul működik. Csak olyan könyvek vannak benne, ami csak náluk kapható. Az áremelkedések miatt a legnépszerűbb Star Wars visszacsúszott a második helyre és a Warhammer40000 átvette a vezetést.
  A listából látszik, hogy a régebbi könyveket többen veszik, mint az újabbakat. Például a Tomboló Erő még mindig jobban megy, mint az Én, a Jedi.
  Sokan bosszankodnak, hogy nem tudják máshol kedvezményesen megvenni.
  És elég sokan vannak, akim már szelektálnak, és nem vesznek meg mindent.
  Emelkedtek a szállítási díjak, de a Szukits ennek kompenzálása fejében nem hajlandó kedvezményeket növelni. Szép és jó dolog, hogy évente 6 SW-t szeretnének kiadni, de ha ez így megy tovább, akkor nem lesz tartható ez a tempó. Legrosszabb esetben a kiadó még a Magyar Könyvklub sorsára is juthat.

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s