Előrendelhető az Árulás

A The Old Republic sorozat első része, a Végzetes szövetség csak március 21-én fog megjelenni, de már előrendelhető a második rész, az Árulás is 10%-os kedvezménnyel, 2970 Ft-ért. Paul S. Kemp regénye május 9-én fog megjelenni, egyelőre nagyon úgy fest, hogy csak a kiadónál lehet majd megvásárolni. Addig is a képre kattintva bele tudtok olvasni.

Bekövetkezett az, amire mindenki régóta számított: a Birodalom megtámadta a Köztársaságot. A Sith Hadiflotta rajtaütött a Coruscanton, számtalan Jedi-lovagot megöltek, a Templomukat lerombolták. Azonban, bármennyire dicső is a győzelem, a támadás vezetője, Darth Malgus mégsem élvezheti ki azt. Megtudja ugyanis, hogy a korábban megkezdett béketárgyalás tovább folytatódik az Alderaanon. És Malgus szerint a béke a Birodalom végső pusztulását okozza.

A tárgyalás egyik résztvevője, Aryn Leneer Jedi-lovag, amikor megérzi mestere halálát, fájdalmában bosszút esküszik. Elhatározza, hogy visszatér a megszállt Galaktikus Fővárosba, és leszámol mestere gyilkosával. Csatlakozik Zeerid Korrhoz, akit alvilági üzletei vezetnek a Coruscantra, és együtt indulnak útnak. Ám nem csak a Sithek uralta bolygó rejt veszélyeket. Arynnak soha nem tapasztalt hevességű érzelmeivel is szembe kell néznie, hogy képes legyen beváltani esküjét.

4 thoughts on “Előrendelhető az Árulás

 1. ..nagyon jó… 🙂

  továbbá a szukits közleménye a facebook-ról:

  “Mint tudjátok, már előrendelhető Paul Kemp The Old Republic könyve, az Árulás, mely május 9-én jelenik meg. A kötetet május 8-ig, éjfélig 10% kedvezménnyel rendelhetitek elő. A kötet csak a szukits.hu-n kapható, bolti forgalomba nem kerül.
  Március 21-én jelenik meg az első The Old Republic regény, a Végzetes szövetség, mely 1 hónapig a szukits.hu-n kapható és április 21-ig 20% kedvezménnyel tudjátok rendelni.
  Ha még nem rendeltétek elő egyik könyvet sem, akkor itt az ideje, mert ha a két kötetet együtt rendelitek meg, akkor ingyenes kiszállítás jár mellé!
  Jó hír, hogy már fordítás alatt van a következő Star Wars könyv is, a Yoda: Dark Rendezvous, mely a Klónok Háborúja időszakába fog elkalauzolni benneteket.
  Még jobb hír, hogy az elkövetkezendő években a magyar Star Wars rajongók nem fognak hiányt szenvedni könyvekből, a kiadó a Végzetes szövetséggel és az Árulással együtt 20 könyvet tervez kiadni!
  Már idén is a jelenlegi tervek alapján, ha minden jól megy, annyi könyv fog megjelenni, amire 10 éve nem volt példa!”

  “Elméletileg idén még megjelenne az Allegiance, a Death Star és a Luke Skywalker and the shadows of Mindor. Azért írtam ,hogy elméletileg, mert ez még képlékeny. Sok mindentől függ, például a fordítótól, nyomdától, stb. Sőt, még a sorrend sem biztos, hogy ez lesz.”

  Kedvelés

 2. Szerintem csak úgy ingyenes, ha a kettőt egybe rendeled, mert úgy érik el az 5000-es határt, innentől felfelé már ingyenes a kiszállítás. Viszont így valószínű, hogy az első részt is csak a második megjelenése után kapod meg.

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s