2011 legjobb regényei – Szavazás

Az SWSaga.hu TCW-s évadértékelő szavazásán felbuzdulva úgy döntöttünk, hogy elindítunk mi is egy hasonló dolgot, csak éppen a téma nem a The Clone Wars, hanem a Magyarországon megjelent regények.

Az első kör a jelölésből fog állni. Minden kategórián belül öt jelöltet lehet állítani (kivéve a Legjobb író kategóriát, ahol három szerzőt jelölhettek). A jelöltjeitek listáját e-mailben tudjátok nekünk eljuttatni a jedi.rend@gmail.com címre, a határidő június 30. 20:00. Ezek alapján fogjuk eldönteni, hogy kik/mik kerülnek bele a rendes szavazásba. A szavazás menetéről később adunk tájékoztatást.

Az alábbi kategóriákon belül állíthattok jelölteket:

 • Legjobb regény
 • Legjobb író
 • Legjobb borító
 • Legjobb főszereplő
 • Legjobb mellékszereplő
 • Legjobb bolygó
 • Legjobb párbaj
 • Legjobb csata
 • Legjobb jármű
 • Legjobb idegen lény

Jelölni a következő regényekből lehet: A pusztítás útja, A kettő szabálya, A gonosz dinasztia, A múlt kísértete, A jövő látomása, Tomboló erő, Én, a Jedi. A jelölt megnevezése mögé írjátok oda, hogy melyik regényben szerepelt.

Hajrá, várjuk a jelölteket! Ha kérdésetek van, a hozzászólásoknál nyugodtan feltehetitek! 🙂

(Köszönet Darth Revan9-nek a segítségért! 🙂 )

18 thoughts on “2011 legjobb regényei – Szavazás

 1. Abszolút nyertes a Pusztítás útja ( a 2 darab folytatás sem rossz) a tökéletes hangulat. A sok elgondolkodtató rész benne . Jó és Rossz elmosódása( ahogy Bane még nem tudja magát átadni, de szép lassan átalakul). A többi rész számomra egy kicsit összecsapottnak tűnik. Talán azért mert az írónak gyorsan kellet megírnia miközben az első részre több ideje volt. Nekem ez az egyik legjobb (talán a legjobb) S.W. köny amit olvastam. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Aki meg nem olvasta annak sürgősen !!! :))

  Kedvelés

 2. Igen, bocsi, most látom, hogy 2011. Az kavart meg , hogy összesen 7 regényből kategóriánként 5-öt soknak találtam. Még egyszer elnézést és kösz.

  Kedvelés

 3. És még egyszer bocs, de így, darabosan jutnak az eszembe, de az, amikor Shada leveri a robogósokat a Jövő Látomásában, az párbajnak számít?

  Kedvelés

 4. Még egy utolsó kérdés, remélem, ez már tényleg az utolsó lesz, és nem jut eszembe újabb…
  Szóval a szereplőknél, ha valaki többször szerepelt, elég egy könyvet felsorolni, vagy mindet oda kell írni, amiben szerepelt?

  Kedvelés

 5. Mondom, hogy kitől kaptam olyan listát, amit fel lehet használni a jelölésekhez (akitől nem ilyet kaptam, annak írtam külön mailt):

  Darth Revan9
  zilllosarkany
  bimi12
  danityu
  Darth Sky
  MaraJadeEH

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s