TCW 5. évad: Első előzetesek és információk!

Elkezdődött a 2012-es Comic Con, melyen természetesen a The Clone Wars is képviseltette magát. A tegnapi nap folyamán két új előzetes videó érkezett: egyikben Darth Mault és Opresst láthatjuk akció közben, míg a másodikban Obi-Wan akciózik a háború sújtotta Mandalore-on, Bo-Katan mellett!


Lássuk az információkat:

– Az első rész címe Revival lesz, mely a Celebration 6-on fog debütálni Augusztusban.
– Látni fogjuk Sidioust akció közben.
– Matt Michnovetz, aki az Umbara történetet írta, az egyik írója a Star Wars: 1313-nak.
– Bo-Katan többször szerepel majd az évadban, mint eddig Boba Fett.
– Boba nem szerepel az 5. évadban.
– Sok halál várható az évadban.
– Egyszer szerepelni fog a Republic Commando az évad során, később is feltűnnek majd.
– Szerepelni fognak Shock Trooperek.
– Ahsokanak nehéz éve lesz sok szempontból.

11 thoughts on “TCW 5. évad: Első előzetesek és információk!

 1. na lássuk csak:
  Az első videóban azok a droidok nagyon jól néznek ki. Maul és Oppress nem tudom hogy miért vannak ott, de remélem, hogy jó lesznek azok a részek.
  A 2. videó felkeltette az érdeklődésemet:
  Mit kereshett ott Sidius?
  Miért van Obi és Bo-katan egy-pár emberrel?

  Ja és nagyon jól néznek ki a halálőrségesek ruhái.

  Kedvelés

 2. Na végre észhez tértek a TCW készítői. Sikerült a Maul-Oppress szálat is érdekessé tenni a számomra. Csak én gondolom, hogy ez egy különc évad lesz? Az egész már mintha máshogy nézne ki. Ugyan a közelről lövünk egymásra de így se találunk el soha senkit effektus megmaradt, de a csatajelenetek sokkal… hogy is mondjam… monumentálisabbak. Továbbá azt remélem, az évadnak valami odaillő címet adnak, nem mint a Battle Lines, hogy csak a Mon Cala-Umbara részek mutattak valamit a frontvonalból 😀
  Nem tagadom, Matt Michnovetz a kedvenc TCW íróm (és nem azért, mert Matt-nek hívják – ahogy engem is 😀 ). Az Erődös és Umbarás részek nekem nagyon tetszettek. Ha megerőltetik magukat a LucasArtsnál, az egy KotOR 1 szintű játék lenne, amit anno Karpyshyn írt. Érdekes lesz!!!

  Kedvelés

 3. Oh eddig nem keltette fel annyira az érdeklődésemet az új évad mert a negyedik évadot kicsit untam már, de hogy behozták sidioust, ráadásul az új vörös sith ruhájában,amiben yodával harcolt érdekesebb lett.És valóban a sokat várt mandalori háborút megcsinálják.
  Ezek a droidok meg a sima rendőr droidnak az átfestett változatai, más fejjel(amilyen brothers című részben volt asszem a kocsmában)És megint javult a grafika kicsit, negyedik évadban már nagyjából pedig úgy nézett ki megálltak egy szintnél.

  Kedvelés

 4. Szerintem ez egy jó évadnak ígérkezik!Én már nagyon várom az Obi-Maul harc folytatását,de Sidius tevékenykedése is érdekes lesz!

  Kedvelés

 5. Tényleg ígéretesnek ígérkezik, és Sidious… sokat fejlődött ez a sorozat, hogy láthatjuk Sidioust akció közben. Eddig egyszer nyilvánult meg igazán Sidious élőben (nem hologramon), meg amikor volt benne valami Sidious-os, méghozzá a 3. évad Pursuit of the Peace c. rész legutolsó jelenetében (ha jól emlékszem rá). Amikor Mas Ameddával beszélt :Đ Csak nem Vader zenéjét kellett volna betenni, hanem a saját Uralkodó zenéjét (az is illett volna ide szerintem ugyanúgy), vagy egy sima Sith-zenét 😛 De attól függetlenül leesett az állam, amikro megláttam, hogy az nem más, mint ő :O (ugye, ez nem spoiler? x))

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s