CVI: Del Rey bejelentések

Már mióta vártuk ezt a napot, nem? Sajnos nem tudtam annyira rákészülni lélekben a munka miatt, meg kicsit késett is az összefoglaló, de azért van itt minek örülni. 😉

 • A Crucible egy nagy kaland lesz, monumentális befejezéssel. Egy kantinban fog kezdődni, és Han fog először lőni.
 • A Dawn of the Jedi: Into the Void alkotói együttműködnek a képregények készítőivel, de a regényt azok is élvezni fogják, akik nem ismerik a képregényt.
 • A Kemp duológiáról még mindig semmi infó.
 • Több novella fog napvilágot látni digitális formában, és nem mindegyik fog kapcsolódni a regényekhez. Lesz egy Scoundrels előzmény, főszerepben Landóval, szabakkal és egy gyilkossággal. A cím Winner Lose All.
 • Egyelőre nincs betervezve a Nagy Trió halála. De azt megerősítették, hogy az NJO idején megkapták az engedélyt arra, hogy megöljék Hant. Persze végül meggondolták magukat.
 • A fiatalabb korosztály számára is lesz mit olvasni – jönnek majd az Allana sztorik.
 • Republic Commando folytatásával kapcsolatban: valószínű, de egyelőre nem árulhatnak el semmit, csak annyit, hogy örülni fogunk.
 • Új sorozat: Rebels. Az első részt Martha Wells írja, középpontban Leia. Második rész főszereplője Luke, író Kevin Hearns. Valószínűleg az Ep4 és Ep5 között fognak játszódni.
 • Jaina Solo trilógia érkezik, a Sword of the Jedi. A szerző Christie Golden. Nem sokkal a Fate of the Jedi után fog játszódni. Na ezt nagyon szívesen olvasnám magyarul is! 😉

Ennyi. 🙂

3 thoughts on “CVI: Del Rey bejelentések

 1. A Crucible egy kellemes sztori lesz, egy kiváló író (akinek még egy könyvét sem olvastam :() tollából. Ha a Szukits kiadja magyarul, természetesen elolvasom, de így, angolul nem.

  Into The Void: Számomra az év legjobban várt regénye. A képregény nagyon tetszik. Szerintem hülyeség nem a képregényre építeni. Azért az a 10 (akkorra max 15) szám nem olyan sok. 100% hogy elolvasom angolul.

  Nem értem, hogy miért várnak. Ekkorra durranás lesz? Emellett még hiányolom az ötödik TOR regényt is.

  Hát engem Timothy Zahn hidegen hagy. A Scoundrelst kizárólag magyarul fogom elolvasni.

  Kíváncsi leszek majd arra a műre, amiben meghalnak. Nem lennék Lucas helyében (na jó, de :P), nagyon nehéz élete büszkeségére azt mondani, hogy “jó, egy trilógiában meghalhatnak”.

  Ki az az Allana? Ha ez olyan lesz, mint a Jedi-növendék, akkor kihagyom. (Nem azért, szeretem a Jedi-növendéket, csak picit tényleg nagyon gyerekes, de azért végigolvasom.)

  Ez az! Még nem olvastam RC könyvet, csak a játékkal játszottam, de valami azt súgja, a kedvenc sorozatom lesz 🙂

  Hmm… Rebels. Erre egészen kíváncsi vagyok, mondjuk, a Szukits kiadásában. Nagyon remélem, a harmadik rész főszereplője nem Han lesz. Legyen Ackbar, vagy valamelyik lázádó, de ne Han. Róla már elég mű van.

  Nem hoz különösen lázba, egy Coruscant Nights trilógiának sokkal jobban örülnék magyarul.

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s