Crucible – Új borító

Pár hónapja mutattunk egy képet Troy Denning legújabb regényének, a Crucible-nek a borítójáról. Már akkor is megemlítettük, hogy az csak egy tervezet, mostanra azonban már rendesen át is variálták és megérkezett a végleges verzió. Nektek melyik tetszik jobban?

Han, Luke és Leia visszatérnek a csatamezőre – idősebbek és bölcsebbek, de készek arra, hogy belevessék magukat a kalandba!
Han Solo, Luke Skywalker és Leia hercegnő egész életükben háborúkat vívtak meg, eközben ismét felemelkedett a Jedi Rend, családot alapítottak, felnevelték gyerekeiket és annyiszor mentették már meg a galaxist, hogy össze se tudják számolni. Kiérdemelték a jogok, hogy csak üljenek a babérjaikon és átadják a helyet a következő generációnak – de a sors egy újabb kalanddal kecsegtet. Egy küldetés, melyet csak ők hajthatnak végre és csak reménykedhetnek a túlélésben…

A regény 2013. július 2-án fog megjelenni angolul.

6 thoughts on “Crucible – Új borító

  1. ..de minek? Ó, de minek?

    A LotJ még okés volt, a FotJ-t még lenyelhető, de miért kell még ezt is tovább s tovább fokozni, hagy élvezzék már a nyugdíjas éveket ki. Luke, Leia 65, Han meg 75 éves ekkortájt már, de még ekkor is ugrálni fognak ágról ágra.
    Annyi más jó, fiatalos karakter van ebben az időszakban, inkább koncentrálhatnának azokra.

    Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s