Az új Legacy képregény

Időhiány miatt még csak Facebookra jutottam el a hírrel, de lesz új Legacy képregény. Az új sorozat főszereplője a másik Skywalker ág képviselője lesz, azaz Leia és Han leszármazottja (ükunokájuk?). Van a képregényhez egy képünk is, amelynek természetesen a középpontjában áll ez az unoka. A neve Ania Solo, bár ezt nem egészen értem, hogy jön ki, tekintetbe véve, hogy hogyan alakul az első generációs Solo gyerekek élete… A történet egyébként a legutolsó Legacy képregény után fog játszódni.

legacy

Mit szóltok hozzá? Nekem a Cade Skywalkeres Legacy is tetszett (már amit olvastam belőle), szóval ezt is várom. Meg tetszik a lány haja, nekem is ilyen kell. 😉

3 thoughts on “Az új Legacy képregény

 1. Kiváncsian várom mi lessz belőle, remélem jóóó 😀
  Ania Solo, hát ez nekem elég furán hangzik. De ha Leia és Han leszármazottja, akkor nem kéne ott lenni a “Skywalkernek” mondjuk így: Ania Solo Skywalker???

  Kedvelés

 2. Miért lenne ott a Skywalker név? Han és Leia gyerekei mind Solók, de ugye Jacennek is lánya lesz, szóval ő se viszi tovább a Solo nevet, Jaina egy Felhez megy hozzá, ott se marad a Solo név, úgyhogy nemhogy a Skywalkernek nincs ott a helye, de a Solónak se nagyon…

  Kedvelés

 3. Nekem azért tetszik ez a borító, mert a csajnál nincs lézerkard, és így látok egy picike esélyt egy (Leiás, Padmés, fehérrucis, blasteres) nem jedi főhősre, ami üdítő változatosság lenne. Persze ott van Jahan Cross is, de ő (még) nem igazán hős.

  Kellemes Ünnepeket Mindenkinek!

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s