TCW 5. évad: Shades of Reason 2. előzetes

Hétvégén folytatódik a The Clone Wars Maul szála, mégpedig a Shades of Reason című epizóddal. Eszter már elhozta nektek az első előzetest, tőlem kapjátok a másodikat. 🙂

12 thoughts on “TCW 5. évad: Shades of Reason 2. előzetes

 1. Valóban, és én még annak is örülök, hogy végre főbb cselekményszálat látunk, és nem ilyen droidos “időhúzós” részeket.
  Egy kicsit más téma: nem tudtok valamit arról, hogy lesz-e valami következménye Mortisnak? Engem nagyon foglalkoztat.

  Kedvelés

 2. A részben lévő párbaj szerintem jó volt, két haláljelölt harcolt egymással, csak az volt a baj, hogy egy könyvben lelőtték, hogy ki hal meg, ilt. Sidious párbajnál is már tudjuk ki hal meg…
  De a rész jó volt, tetszett az ötlet is, hogy szerettessék meg az emberekkel a DW-ot.

  A Darksaber csak most tűnt fel nekem ,hogy olyan, mint egy katana? Legalábbis a markolata hasonlítana rá.

  Kedvelés

 3. A rész egyetlen viszonylag nagy hibája, ami a megelőzőnek is: kapkodó. Több részt kellett volna ennek a cselekményszálnak szentelni és a droid küldetéseket max 2 részre redukálni. Fura, hogy a Mandalore szálat 3 részben lezavarják, míg a csigaszemű mini pukkancs “kalandjain” 4 részen keresztül kellett szenvedni és semmit nem adott hozzá a történetek egészéhez. Fura
  A rész jó volt, Vizsláért kár, de elkerülhetetlen most már karakterek kiírása a fősodorból.

  Amit nem értettem, Maul miért nem használta a sötét Erőt többször a párbaj során? Talán mert tudta, hogy akkor nem követnék őt a mandik? Nem mintha kedvelném Maul karakterét, de mégis egy Sithről van szó.

  Kedvelés

 4. Nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar búcsút veszünk Vizslától. Viszont a párbaj az tetszett, meg hogy Maul végül a saját, mármint Vizsla kardjával végezte ki Vizslát.

  Ez mondjuk tényleg elég gáz, hogy 4 rész volt a droidos, és ott is a legjobb szereplőt, Gregort elintézték öt perc után. Pedig ő még megmenthette volna a sztorit. Azon nagyon ki voltam akadva. Nem volt bajom a droidokkal, csak ennyi részt elhúzni velük… tényleg jobb lett volna Maulékra koncentrálni.

  @Diklo: a Mortisról nem tudunk egyelőre semmit.

  Kedvelés

 5. A Mortis az, ah jól emlékszem az egyik könyvben lett később említve, ami a YU 40-es években játszódik és a Mother ellen kell az a tőr, amit láttunk (ha jól emlékszem, mert régen olvastam a hírt)

  A droidoknál a sivatagban való bolyongást simán ki hagyhatták volna. Gregor halála nincs megerősítve, lehet, hogy viszontlátjuk valamikor (úgy tudom elképzelni, hogy elkapják a szeparatisták és ki kell szabadítani, egy résznyi ötlet meg is van).

  Sidious 2. kardjáról remélem lesz valami infó, mert a 3. filmen az irodájában lévő párbajnál csak 1 volt nála (igaz, az is elég volt, mert Fistoék csak álltak és várták a halálukat Mace kivételével)

  Kedvelés

 6. @Diklo: úgy értettem, hogy arról nincs infó, hogy a TCW-ben foglalkoznának-e vele. A végkifejlet valóban könyvben olvasható, ez a Fate of the Jedi sorozat Apocalypse című utolsó kötete. Sajnos magyarul nem jelent meg. 😦 De eléggé spoileres történet, nem csak a Mortis miatt.

  Kedvelés

 7. Vizsla miből gondolta, hogy fogva tarthat két sith-et? Colonel Meebur Gascon sose vétett volna ekkora taktikai hibát és kivégeztette volna a drioidjaival Mault és Savaget, amikor még esély volt rá. 🙂

  Kedvelés

 8. 😀 Igen így visszagondolva ez a kis Meebur Gascon jó kis karakter volt.Csak a 4 rész tényleg sok volt rá.A webcommentaryban modnta filoni hogy gregor jo kis karakter, lehet nem halt meg és visszahozzák, ők se tudják-viszont ezt mondta Mar Tuukra is-aki az utolsó pillanatban mentőkabinba ugrott.Azóta se hallani róla.Sok szereplő élete hosszabodott így meg.Csak az ab aj hogy már ötödik évad és már zillot is klónoztatásra ítélték, a szereplők sora csak nő, tele van elvarratlan szállal , és úgy érzem még ha további 3 évad is lesz hogy jönnek elő az ilyen nem sokat érő droidos stb része kviszont szépen hagyják elvarratlanul ezeket az ötleteket.
  Meg hát…még a szeparatista tanácsot se láttuk, inkább őketm odelleznék már le mint hogy random új karaktereket:S

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s