J. J. Abrams a 7. rész rendezője? (frissítve)

A The Wrap tegnap este fellőtt híre szerint bizony J. J. Abrams (aki jelenleg a Star Treket is pátyolgatja) kapta meg a 7. Star Wars film rendezői székét, annak ellenére, hogy korábban úgy nyilatkozott, a Star Wars megmarad számára rajongásnak. Kathleen Kennedy azonban addig udvarolt neki, amíg végül igent mondott.

Roberto Orci, aki gyakran dolgozik együtt Abramsszel, azt nyilatkozta, hogy a pletykák igazak. Kathleen Kennedy produkciós cége is megosztott twitteren egy Abramses cikket. De én személy szerint még mindig azt mondom, hogy érdemes várni arra a starwars.com-os hivatalos megerősítésre.

A The Wrap forrása azt is elárulta, hogy Ben Affleck neve is felmerült korábban, mint rendező. A Variety és a The Hollywood Reporter arról számol be, hogy már folynak a tárgyalások Abramsszel. A The New York Times és az Entertainment Weekly pedig tényként kezelik ezt az egészet.

Én személy szerint bízom benne, hogy nem ilyen korán jött idén április bolondja. 🙂 Ti mit gondoltok róla? Örülnétek, ha J. J. Abrams rendezné a legújabb filmet?

FRISSÍTVE:
Egy nappal a megdöbbentő hír (vagy szóbeszéd) megjelenése után, a Paramount Pictures is megszólalt, és elmondta az The LA Times-nak, hogy Abrams továbbra is marad a következő Star Trek és Mission Impossible film producere. Természetesen az sincs kizárva, hogy nagyobb szerepet vállal.
Ez a kis hírfoszlány alátámasztani látszik, hogy nem alaptalan pletykáról van szó. – Kalevala

2 thoughts on “J. J. Abrams a 7. rész rendezője? (frissítve)

  1. Én is örülnék neki, de belegondolva Affleck se lenne rossz választás, és biztosan vinné magával Kevin Smith-t is, ő nála nagyobb sw fan hollywoodban pedig nem van…vagyis nincs. 🙂

    Kedvelés

  2. Én személy szerint szívesebben fogadnék egy kevésbe erős hangú rendezőt. Én inkább néznék egy Star Wars-t, mint egy Abrams filmet, amiben vannak SW utalások. 🙂 Ettől még lehet jó választás, de én Favreau-nak vagy Birdnek jobban örülnék.
    Plusz Abrams-é a Star Trek, ami önmagában is nagyon hasonlít a Star Wars-ra (a filmek). Ha még az új Star Wars is hasonlítani fog az új Star Trekre….
    Dehát még semmi sem hivatalos….

    Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s