Ewan McGregor az Obi-Wan spin-offról

Ahogy tegnap is írtam, hamarosan a mozikba kerül Ewan McGregor legújabb filmje, Az óriásölő. Egy ilyen interjún kérdezte az MTV, hogy milyen ötletei vannak a filmmel kapcsolatban és hogy egyáltalán milyen ötletnek tartja ezt a spin-off filmet.

Szerintem ez egy jó ötlet. A 3. rész után játszódna, amit legutóbb forgattam, még Alec Guinness előtt. Ez az az időszak, amikor Obi-Wan a sivatagban élt.

Nem tudom, hogy mit csinált a sivatagban, de ki tudnánk találni pár dolgot. Izgalmas lenne. Biztosan benne lennék. Még szép.

Én személy szerint egy ilyen spin-offnak örülnék a legjobban. 🙂 Kár, hogy a Lucasfilm ilyesmiről szót sem ejtett. (A videóban csak nekem tűnik úgy, hogy Stanley Tuccinak fogalma sincs róla, miről beszélnek? 😀 )

1 thought on “Ewan McGregor az Obi-Wan spin-offról

  1. Én is jobban örülnék egy ilyennek, hiszen ez legalább nem bántaná annyira az EU-t (maximum a Kenobit) és maradhatna az “eredeti” színész. Kíváncsi lennék rá. Amolyan spagetti-western SW módra, Mos Eisley utcáin. 🙂

    ST tényleg nem nagyon tudja miről beszélnek. Felőle szerintem akár A Gyűrűk Uráról is lehetne szó. McGregor lelkesedése viszont nagyon szimpatikus. 🙂

    Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s