John Williams folytatná

John Williams egy koncerten ezt mondta a közönségnek:

A következő, amit játszunk, a Star Wars lesz. És mindig, mikor ezt játsszuk, eszembe jut az első alkalom több tíz évvel ezelőtt. Sem én, sem George, sem senki más, aki a részt vett benne, nem gondolta volna, hogy messzire jut vagy hogy pár év múlva lesz egy folytatás, ahol átdolgozhatom a témákat… vagy évekkel később egy újabb trilógia. Most azt halljuk, hogy 2015-ben és 2016-ban új filmek jönnek… tehát össze kell szednem magam, hogy még pár év múlva is készen álljak arra, hogy (remélhetőleg) együtt dolgozhassak George-dzsal.

A zeneszerző, annak ellenére, hogy e hónapban ünnepelte a 81. születésnapját, még mindig aktív. Az elmúlt két évben olyan filmek zenéjét írta, mint a Tintin kalandjai, a Hadak útján vagy a Lincoln.

Hivatalosan tehát még nem keresték meg Williams-et, de szerintem már nem kell sokat várnunk arra sem. 🙂

Ti örülnétek, ha visszatérne? Vagy másnak adnátok a karmesteri pálcát?

3 thoughts on “John Williams folytatná

  1. oh, az uj indie film óta úgy éreztem már nem az igazi.De így is azt hittem hogy csak a hetvenes éveiben jár.De Maga a film ha nem lesz jó, amitől igencsak félek, mert már nincs benne olyan amire igazán kiváncsi lennék a hatodik epizód után, john williams megmenthetné.A sithek bosszújához írt témák egyszerüen am aximumot hozzák.Mondta is hogy évek ótak észült az utolso sw film zenéivel.A clone warsban is igencsak hiányolom a klasszikus zenéit.Nagyon remélem hogy visszatér!

    Kedvelés

Hozzászólás