Episode VII pletykák

A Nerdvana legújabb értesülései szerint az új film középpontjában a Solo gyerekek és unokák fognak állni. Az EU szempontjából ez lehet jó is, de akár rossz is… A forrásuk pedig azt is hozzáteszi, hogy van három új könyv is, amit reményeik szerint Timothy Zahn fog megírni.

Abrams szerződéséről pedig ezt nyilatkozták:

J. J. szerződése három filmre szól és további háromra is, amit a Disney/Lucasfilm választ ki, amennyiben az első film sikeres lesz. Ez jellemző az ilyen szerződésekre: mindenki számára van belőle kiút.

Valamint azt is állítják, hogy a Nagy Hármasnak is megvan már a szerződése, George Lucas pedig lefújta a Yoda spin-offot azzal a kijelentéssel, miszerint Yoda egy mellékszereplő és az is marad.

4 thoughts on “Episode VII pletykák

  1. Ha törlik az eddigi regényeit, akkor Zahn szerintem nem süllyedne odáig, hogy írjon nekik még egy trilógiát. Ettől én őt komolyabb embernek gondolom.

    Kedvelés

  2. Remélem mégsem törlik teljesen az EP6 utáni EU-t. Zahn-nak pedig nagyon drukkolok, hogy megírja azokat a könyveket, amikről korábban beszélt.

    Kedvelés

  3. Zahn tisztában volt azzal, hogy EU-t ír, és nem táplált hiú reményeket a regényei megfilmesítésével kapcsolatban. Szerintem nem fogja felkapni a vizet, ha apokrifnak nyilvánítják a könyvei egy részét. Örülnék neki, ha látnánk tőle könyvet az új kontinuitásban is, és remélem nem filmadaptációk lesznek.

    Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s