Yoda győzött

Véget ért a starwars.com által rendezett This Is Madness: The Star Wars Character Tournament elnevezésű megmérettetés. Mind a világos és sötét oldalról 16-16 karakter nevezett be. A párosokból a rajongók szavazatai alapján kerültek ki a következő kör részvevői. Végül Yoda mester került ki győztesen az utolsó összecsapásból. Így Darth Vader ellenében ő lett hivatalosan is a Galaxis legnépszerűbb Star Wars karaktere.

A Nagyúr nem örül a vereségnek. Közzé is tett egy nyilatkozatot, melyben elmondja, hogy “az utolsó pillanatban buktam el, talán túl nagy a szívem, talán túlságosan is megbízom a támogatóimban. Az egyetlen, amiben bízhatok, az a sötét oldal és az Uralkodó. Teljesen megbízom benne.” Azt ígéri, hogy jövőre semmi sem fogja megállítani és megmutatja a sötét oldal igazi erejét.

Ti szavaztatok a kezdetektől? Egyetértetek a végeredménnyel? Kit látnátok szívesen a győztes pozícióban?

6 thoughts on “Yoda győzött

 1. Én annak örülnék a legjobban, ha ilyen szavazás révén dőlne, el hogy kikről csinálják a spin off filmeket.
  Vagy pedig, csak úgy a rajongók szórakoztatására, az utolsó két döntősről csinálnának egy mini animációs filmet, ahogy megküzdenek 🙂

  Kedvelés

 2. Engem sokkolt, hogy Han ilyen hamar kiesett, de Obi-Wan is bennmaradhatott volna kicsit tovább. Ahsokának is szorítottam, bár nem sok esélye volt.

  Kedvelés

 3. Engem meglepett, hogy nem Vader győzött. Nem azért, mert őt vártam volna, vagy őt kedvelném az indulók közül a legjobban. Csak azért, mert úgy gondoltam, hogy a tengerentúlon neki van a legnagyobb rajongótábora és a déék is nagyon nyomják, s biztos voltam benne, hogy őt hozzák ki győztesnek. Dehát akkor mégsem o_O

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s