A Pinewoodban foroghatnak az új részek (frissítve)

A Jedi News névtelen forrása szerint a Disney 5 éves szerződést kötött a London belvárosától 32 kilométerre elhelyezkedő Pinewood Studios-zal. Arról is szólnak a hírek, hogy egy új stúdió építésébe kezdtek, mely az új részek otthona lehet.

Sok munkás nyíltan az új Star Wars stúdiónak nevezte… Az biztos, hogy a Disney több évre írt alá, és a biztonságot már el is kezdték szigorítani.

Olyan sorozatok részei készültek a legendás műtermekben, mint a James Bond, az Alien, a Superman és a Harry Potter. A Hobbit-trilógia díszletei is itt épültek meg, a jelenlegi produkciók között pedig szerepel a Marvel legújabb filmje, a Guardians of the Galaxy.

A klasszikus-trilógia az Elstree Studios-ban, az előzmények pedig a Leavesden Studios-ban és az ausztrál 20th Century Fox Studios-ban készültek.

FRISSÍTVE:
Bár azt nem erősítették meg, hogy a Pinewoodban forog-e majd az új film, az már biztos, hogy a Star Wars visszatér az Egyesült Királyságba.

Kathleen Kennedy ezt nyilatkozta:

Komoly időt és figyelmet szenteltünk arra, hogy újra megvizsgáljuk a Star Wars gyökereit az új filmek inspirációjaként. Nagyon izgatott vagyok, hogy visszatérhetünk a Egyesült Királyságba forgatni, és kiaknázhatjuk a rendkívüli tehetségeket, akikkel ott együtt dolgozhatunk.

Régóta tartó kapcsolatom van a szigetországgal az olyan filmek miatt, mint Az elveszett frigyláda fosztogatói, A Nap birodalma és nemrég a Hadak útján. Nagyon izgalmas visszatérni.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s