Lehet, hogy egy héttel később kapjuk az SW-t?

A nemrég bemutatott Vasember 3 első kalózkópiája Magyarországról került fel az internetre, ezért a Fórum Hungary-nek minden Disney film bemutatóját egy héttel tolnia kell az amerikai premierhez képest. Mivel sok filmet egy héttel korábban mutatták be nálunk, mint a tengeren túlon, így a csúsztatást két hétnek is felfoghatjuk. Az első film, ami a bejelentettnél később jön, a Szörny egyetem.
Ha a büntetés állandósul, a Star Wars-ok esetében sem számíthatunk másra.

Forrás:
Origo

4 thoughts on “Lehet, hogy egy héttel később kapjuk az SW-t?

  • Manapság nem sokszor fordul elő, hogy a szinkron miatt csúszik a premier. Inkább összecsapják, csak időben kész legyen. Talán így több idejük lesz…

   Tényleg nem sok az az egy hét (vagy kettő) így, több mint 2 év távlatából, de ha már csak néhány napnyira van a bemutató, mindig máshogy telik az idő. Plusz számítsuk bele a spoiler-faktort. :s

   Kedvelés

 1. Hát igaz hogy az utolsó pár nap elé nehéz lehet, de gyakran szivárog ki film torrenten ,úgy hogy pár héttel a premier előtt én már kerülni szoktam a híreket az adott filmről.Főleg hogy korán jönnek a kritikák is ,és az eltudja rontani a filmet ha előre hallja az emebr hogy borzalmas lesz…A szinkront meg sokszor 2 hónappal előbb elkezdik mint a premier, az az egy hét szerintem nem segít ezeken a szinkronokon már.
  De az elmúlt 10 évben az ilyen várt filmeknél tűkön ülve vártam a premier napját-aztán mégis valahogy beletelt pár napba-1 két hétbe mire siekrült eljutnom a moziba.Úgyhogy -legalábbis nekem ez az 1 hét nem lesz vészes.

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s