Több mint mozi

A The Wrap héten megjelent cikke abba enged betekintést, hogy J.J. Abrams milyen tervekkel vágott neki az új Star Trek franchise-nak, és abba, hogyan akadályozta meg ezeket a Paramount, a CBS és Abrams cége, a Bad Robot közötti jogi vita. Eredetileg a rendező kiterjesztette volna látomását a televízióra, a digitális médiára és a képregényekre is (ez utóbbi sikerült is végül).

Bár a Star Trekkel nem járt sikerrel, a Star Wars esetében könnyen valóra válhatnak álmai, hiszen a Disney egyébként is híve a több médiumos projekteknek. A legfrissebb példa erre az Agents of S.H.I.E.L.D., mely a Bosszúállók filmek világát hozza majd el a kisképernyőre.

…Abrams, akinek a szerződése feltételezhetőleg kreatív és pénzügyi beleszólást is biztosít a “Star Wars“-hoz kapcsolódó merchandise-ba és spin-off-okba, nagyobb irányítást szerezhet a Skywalker klán hagyatékának alakításában, mint a “Star Trek” mellékprojektjeinek fejlesztésében.

A Disney nagy “Star Wars” terve szörnyen hasonlít arra, amit Abrams talált ki annak idején a “Star Trek” számára. Televíziós műsorok, vidámparki látványosságok és spin-off filmek, melyek mind az Abrams által felügyelt új trilógia köré épülnek.

Szerintetek mekkora beleszólása lesz Abrams-nek a dolgokba a VII. epizódon kívül?

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s