Új Her Universe termékek a CE-n

Ashley Eckstein és a Her Universe is képviselteti magát Németországban a Celebration Europe-on. Ashley, aki a TCW-ben Ahsoka Tanónak kölcsönözte a hangját, a következőket nyilatkozta:

Már régóta próbálkozom azzal, hogy elhozzam a Her Universe termékeit az európai rajongóknak is. Az egész világon vannak lányok, akik rajonganak a Star Warsért, és most nagyon izgatott vagyok, hogy végre kaptam egy lehetőséget, és elhozhatom a Her Universe-t Németországba.

A CE-n igazi újdonságok várják a rajongókat. Ashley magával hoz 200 darab nyakláncot, melyek A Jedi visszatér bemutatásának 30. évfordulója alkalmából készültek. Ezeket itt, Németországban lehet majd először megvásárolni. Természetesen ezen kívül lehet majd kapni többféle ruhát és pólókat is. Lesz egy igazán különleges póló, amit Dave Filoni tervezett – a pólón Ahsoka és Anakin látható. Ez is limitált számban érkezik, úgyhogy ügyesnek kell lenni – szintén 200 darabot hoznak, akárcsak a CE-re készített Darth Vader-ruhából.

És akkor jöjjenek a képek. Az én kedvencem az új Padmé póló, ha ott lehetnék, biztos vennék olyat. ^^ És mivel én nem leszek ott, várom azoknak a jelentkezését, akik tervezik, hogy meglátogatják a Her Universe standját, és a saját szerzeményeik mellé betuszkolnának nekem is egy ilyen csodálatos darabot. 😉 jedi.rend@gmail.com

Még a képek előtt egy kis érdekesség – van egy póló, amire különböző nyelveken írták rá, hogy “Az Erő legyen veled”. Ez a mondat bizony magyarul is megtalálható a pólón. 🙂

01 02 03 04 05 06 07 08

Kinéztetek már magatoknak valamit, amit mindenképpen be fogtok szerezni a Her Universe-től?

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s