Emmy-t nyert A klónok háborúja

Vasárnap osztották ki a nem főműsoridős műsoroknak járó Emmy-díjakat negyvenedik alkalommal. A Los Angeles-ben megrendezett eseménynek hét jelöléssel futott neki a Star Wars animációs sorozatának ötödik és egyben utolsó évada:

Legjobb animációs műsor
Legjobb animációs szinkronhang (Jim Cummings, David Tennant, Sam Witwer)
Legjobb animációs rendezés
Legjobb animációs hangkeverés
Legjobb zene

David Tennant már pénteken díjra válthatta jelölését Huyang megszemélyesítéséért, hétvégén pedig már George Lucas is átvehette a szobrocskát, hiszen a TCW megnyerte a Legjobb animációs műsor kategóriát.
Lucas-t Cary Silver és Athena Portillo producerek és a felelős rendező, Dave Filoni kísérte a pódiumra.
A díjat Carrie Fisher adta át.

Filoni Facebook oldalán köszönte meg a szobrot:

Ezek a díjak minden A klónok háborújának 5. évadán dolgozó ember kemény munkáját reprezentálják. Mindegy, hogy San Franciscóban, Szingapúrban, Tajpejben vagy Tokióban dolgoztatok, együtt csináltuk meg.

Star Wars
rajongók, a ti támogatásotok és a műsor iránti elhivatottságotok segített győzelmet aratnunk öt év után. Nektek is szól a győzelem, fogadjátok köszönetemet a Lucasfilm minden tagja nevében. Most ünneplésre fel!!

Kicsit szomorú, hogy éppen most értek el egy ilyen szép eredmény, mikor már nincs hova tovább, de így talán még többet jelent ez az elismerés.

1 thought on “Emmy-t nyert A klónok háborúja

  1. Elszomorít minden alkalommal mikor a tcw ről hallok.Pont az elkaszáláskor jutott el az aranymánátol az emmyig.Azért örülök hogy sikerült végül.Mondjuk érdekes hogy a Korrát legyőzte.Grafikát eltekintve elég ötlettelen részek voltak az utóbbi pár évadban egy kettő kivétellel.

    Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s