Lázadó tinik?

A klónok háborújának utódjáról, a Rebels-ről még nem tudunk sokat. A sorozat jelenleg előkészületi fázisban van. A producerek (Dave Filoni, Simon Kinberg és Greg Weisman) mellett olyan nevek is visszatérnek, mint Joel Aron (TCW CG felügyelő) és Kilian Plunkett (TCW látványtervező).

A JoBlo forrása erről számol be:

A sorozat új karakterek mellet régieket is megjelentet majd az eredeti trilógiából, és arra összpontosít majd, hogyan alakult meg a lázadók szövetsége a Galaktikus Birodalommal szemben. A premier jövő nyárra várható.

Darren Marshall, a TCW karaktereit megformáló szobrász és látványtervező, azelőtt, hogy pár nappal ezelőtt elhagyta volna a Lucasfilmet, még megalkotta a főbb szereplők kinézetét.
A Bleeding Cool ugyancsak meg-nem-nevezett forrása pedig ezekről a szereplőkről tudott meg egy keveset:

A sorozat a Lázadó Szövetség létrejöttét mutatja ba, és a III. és IV. epizód közötti narratív űrt tölti majd be. A cím utal a főszereplőkre is, akikről megtudtam, hogy a legtöbbjük tinédzser.

Az pozitív, hogy találkozhatunk majd klasszikus (és remélhetőleg TCW) karakterekkel is, de az már adhat okot gyanakvásra, hogy tinik a főszereplők és, hogy a sorozatot a Disney XD sugározza majd. Ez, és az, hogy a VII. epizód casting-listáján sok a fiatal szereplő, talán betekintést nyújt nekünk abba, hogy melyik korosztály lesz az új filmek célközönsége.

6 thoughts on “Lázadó tinik?

  1. Remélem nem valami bugyuta tinisorozat lesz, amilyeneket manapság a Disney készít. Ettől rosszabb nem is történhetne. Remélhetőleg a lehető legjobbat hozzák ki belőle.

    Kedvelés

  2. Ha abból indulunk ki, hogy a Disney hülye sorozataiban tinik a főszereplők, és 3-9 éves korosztály a célközönségük, nem sok jóra számíthatunk.

    Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s