Képregény – Knight Errant: Deluge #02

Megérkezett a Knight Errant sorozatunk legújabb része, a Deluge #02. Köszönet érte bimi12-nek, Rincewindnek, a borítóért pedig Recsinek. 🙂 A képre kattintva máris tölthetitek. Jó szórakozást!

Az Aquilaris vízi világára visszatérve Kerra Holt Jedi lovag csatlakozik egy új szövetségeshez, hogy felszabadítsa egykori otthonát a Sith-ek uralma alól. Jenn Devaad kapitány és az Ördög osztag a Kegyelem kommandó előőrseként dolgoznak, amely egy segélyakció, ami ellátmányt visz a Sith uralom alatt élőknek.

Az Aquilarisi változások elbátortalanítják Kerrát. A kevesek, akik maradtak, hogy műveljék a tengereket, próbálnak menekülni az “ár” iránti éhségük elől, egy drog elől, amely kiszipolyozza vágyaikat. Miután sikertelenül próbál kapcsolatot teremteni Joaddal, egy gyermekkori barátjával, aki drogfüggő lett, Kerra egy új ösvényen indul el, mint Devaad osztagának tagja.

De mielőtt elhagyhatnák a rendszert, megérkezik Zodoh, egy betolakodó a távoli Hutt űrből. Egy flottányi esőcsinálásra képes viharvezérlővel felfegyverkezve, Zodoh szeretné ismertté tenni a nevét a Sith űrben azáltal, hogy minden csepp párát kifacsar Aquilaris egéből, megfullasztva ezáltal az ottmaradt lakókat…

Knight Errant: Deluge #02

6 thoughts on “Képregény – Knight Errant: Deluge #02

 1. A 3. rész már lefordítva, beírva és elküldve. Csak a borítóra vár.

  Őszintén szólva, amikor jelentkeztem fordítónak nem éppen ezt a sorozatot akartam vinni. Akkor még csak egy részt láttunk belőle, amit ráadásul már el is felejtettem addigra. Viszont akkor annak is örültem, hogy elfogadták a jelentkezésem, meg úgy voltam vele, hogy az SW-ben eddig se csalódtam, és remélem most sem fogok. Már az Aflame 2-t és 3-at is jó volt fordítani, de a 4. rész utolsó 3 oldala nagyon betalált nálam:

  – Mi, arra gondolsz, hogy elviszel innen pár embert?
  – Igen… közel hatvanezret.

  Ezután a két sor után nagyon örültem, hogy én fordíthatom le ezt a sorozatot és az Áradat és az Escape erre még rátett egy- egy lapáttal. Remélem a többi rész is tetszeni fog majd, mert nekem nagyon bejönnek, a novellával együtt. Már alig várom, hogy a könyv is kijöjjön magyarul.

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s