Kathleen Kennedy CE2 paneljéből

Kennedy & Davis

A második Celebration Europe legnagyobb tekintélyű vendége a Lucasfilm elnöknője, Kathleen Kennedy volt. Warwick Davis-szel főként a VII. epizódról beszélgettek:

Félelmetes vállalkozás, és nem is lennék rá képes nélkületek… Sokat jelent számunkra, hogy azt látjuk, számotokra is sokat jelent. Nem akarjuk, hogy ez megváltozzon.

Mikor a Star Wars filmeket nézzük, mint sokan közületek, mi is azt érezzük, hogy a korábbi filmek jól kombinálták a valós helyszíneket a trükkfelvételekkel – erre mi is figyelni fogunk. Nagyszerű helyszíneket találunk majd a VII. epizód számára. Minden rendelkezésünkre álló eszközt be fogunk vetni a film készítése közben.


Kicsit bővebben arról, hogy mik is ezek az eszközök (nagyban emlékeztet arra, amit Mark Hamill mondott korábban):

Kézzel fogható műalkotások és CG effektek keverékéről beszélünk.

A George Lucas és általa összeállított lista élén (Spielberg kivételével) mindig is Abrams ált:

Érezni az elhivatottságot abban, amit csinál. A filmjei sokszor reményteliek. Szórakoztatóak és izgalmasak… Szerintem nagyszerű munkát végez majd.

A találkozókról, melyeken az ötletei eredetét és mélységeit tárgyalták Lucas-szal:

Azt hiszem, a kulcs az volt, hogy George újra és újra elmondta, a filmek nem csak nagyszabásúak, de viccesek is. Biztosra akart menni, hogy megőrizzük bennük a humort.

Tudjuk, hogyha nincsenek nagyszerű történeteink és nagyszerű karaktereink, akkor az effektek mit sem érnek.

Arról, hogy mondhat-e valami konkrétat a VII. epizódról (ekkor történt meg a nagy bejelentés, amiről már írtunk nektek):

Múlt pénteken a Star Wars család egy nagyon fontos tagjával reggeliztem, aki már el is kötelezte magát [a VII. epizódra]. Ez a valaki John Williams! [Hatalmas ováció!]

Mesélt még arról, hogy milyen egy tipikus napja. Az ideje egy részét a Lucasfilmnél tölti, majd átugrik Abrams-hez és az írói csapathoz a Bat Robotnál. Sokat Skype-olnak és hosszú megbeszéléseket tartanak. A Lucasfilm presidiói irodájában Lucas régi irodája az övé. Lucas most a Skywalker Ranch-en tesz-vesz.

A panel összefoglalóját itt találjátok.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s