Semmi újdonság a D23-on

D23 színpad

A legtöbb rajongó, miután semmi szó nem esett a VII. epizódról a Comic-Conon, és a Celebration Europe 2-őn is “csupán” a zeneszerző nevét ismerhettük meg, reménykedett abban, hogy a D23-on, a Disney közönségtalálkozóján kiderül még valami az új filmekkel kapcsolatban.

Aki szombat este figyelte a liveblogokat vagy később az összefoglalókat a rendezvény előszereplős paneljéről, az tudhatja, hogy a Marvel filmek mellett, melyekből ugyancsak nem láthattunk semmit, ami a Comic-Conon ne szerepelt volna már, a Muppets Most Wanted, a Maleficent, a Tomorrowland, és mindenek előtt a Saving Mr. Banks volt a téma. A Lucasfilm, ugyan szerepelt a panelen, ahogy azt előre ígérték, viszont semmi meglepetéssel nem tudtak szolgálni. Pusztán köszöntötték a Disney-családban.

Sokan csak azért látogattak el a találkozóra, hogy első kézből hallhassák a nagy híreket az új filmekkel kapcsolatban, és most csalódottak. A rajongói oldalak azonban nyugalomra intik a fanokat, mondván, hogy a korábbi filmekről sem tudhattunk meg jelentős információkat majdnem két évvel a bemutató előtt. Érvelnek azzal is, hogy a Star Wars nem Marvel (az ugyancsak 2015-ös, új Bosszúállók film címét már tudjuk – The Avengers: Age of Ultron), mi viszont úgy érezzük, hogy a mai trendeket figyelembe véve, nem ártottak volna senkinek, ha legalább a film címét megtudjuk. Bár az is lehet, hogy csak azért érzünk így, mert már nagyon unjuk ennyiszer leírni, hogy “VII. epizód”. 😀

Ti is csalódottak vagytok? Minket lassan az őrület kerülget, hogy csak pletykákat hallani, és szinte semmi hivatalosat…

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s