Nyílt casting két szerepért

A Lucasfilm nemzetközi szereplőválogatást írt ki az interneten. Ha az alábbi két karakter valamelyike illene rátok, ezen a linken jelentkezhettek december 3-ig. 🙂

Keresünk: Fiatal nőt 17-18 éves lány eljátszására. Legyen szép, okos és sportos. Bármilyen etnikum jelentkezhet. Legyen legalább 16 éves.

Rachel: Fiatalon elveszítette szüleit. Mivel más rokona nem volt, egyedül kellett boldogulnia egy veszélyes városban. Mára 17 éves lett és az utca megedzette az elméjét és a testét is. Humorával és bátorságával képes magára vigyázni.
Örök túlélő és sosem áldozat. Él még benne a remény, hogy egyszer elhagyhatja ezt az életmódot egy jobb életért. Mindig azon töri a fejét, hogyan juthatna közelebb ehhez az álomhoz.

Keresünk: Fiatal férfit 19-23 éves fiú eljátszására. Legyen jóképű, okos és sportos. Legyen legalább 18 éves.

Thomas: Atyai példakép nélkül nőtt fel, így nincs erős öntudata. Ennek ellenére okos, ügyes és bátor, ha szükség van rá. Értékeli az élet abszurditásait és tudja, hogy nem szabad túl komolyan venni az életet.


Az új casting-felhívásról a BBC számolt be még egy héttel ezelőtt. Nem sokkal később felkerült az a jelenet is, amit a jelentkezőknek el kell játszaniuk. Az egész szinte szóról-szóra Az Éhezők Viadalának első részéből van, szóval a VII. epizódról nem sokat árul el.

Az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban személyesen is el lehet menni a szereplőválogatásra. A legközelebbi Chicagóban lesz holnap. A bristoli válogatóról hozott nekünk egy kis ízelítőt a The Telegraph:

Így a hír végére engedjetek meg egy kis személyes megemlékezést! Éppen egy évvel ezelőtt írtam az oldalon az első híremet. 🙂 Azóta nagyjából száz alkalommal szóltam Hozzátok. Sajnos a legtöbbször csak pletykákkal kapcsolatban. Őszintén remélem, hogy a jövőben inkább hivatalos híreket szállítok Nektek.

Szóval, ki tervezi, hogy jelentkezik?

6 thoughts on “Nyílt casting két szerepért

 1. Rachel szerepére javasolnám: Megan Fox-ot vagy Rosie Huntington-Whiteley-t
  Thomas szerepére: Chris Evans-t vagy Liam Hemsworth-ot.
  Vélemény?

  Kedvelés

  • A csajok meg CE kicsit már idősek lennének ezekre a szerepekre. Liam működhetne. A lány szerepére én inkább mondanék egy Jennifer Lawrence-et (annak ellenére is, hogy mostanában a csapból is ő folyik..mondjuk lehet, hogy már ő is idős lenne) vagy egy Chloë Grace Moretz-et.

   Kedvelés

  • A fent említett négyesből én is csak Liam Hemsworth-t tudnám elképzelni, bár lehet, hogy most is arra mennek, hogy inkább kevésbé ismert vagy egyáltalán nem ismert színészeket szerződtetnek.

   Kedvelés

 2. Jennifer Lawrence valoban beleillene a képbe nálam is, de még egy nála jobb is eszembe jutott Ő pedig Emma Roberts.
  Bár az a mondat hogy “Bármilyen etnikum jelentkezhet.” lehet, hogy arra utal, hogy egzotikus külsőt keresnek a szerepre. Akkor pedig Jamie Chung jöhetne számításba. (nálam)

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s