Cad Bane saját sorozatot kap

A legújabb pletykánkat most a Yahoo szolgáltatja, melyhez az ötletet a Netflixre érkező Marveles sorozatok adhatták: Cad Bane, a The Clone Wars egyik fejvadásza akár saját sorozatot is kaphat, állítja a forrás. De azért még azt is hozzátette, hogy nagyon korai még erről beszélni. “Ez még csak egy sorozat, de nagy esély van még többre, melyek mindegyike egy-egy karakterre koncentrálna.”

A Making Star Warstól Jason is hallott ezekről a pletykákról, de ő is úgy véli, hogy még korai erről beszélni, mert egyelőre semmi jelentős előrehaladás sem történt az ügyben. Ő azonban olyan infókat is hallott, miszerint a sorozat nem is animációs lenne, hanem élőszereplős. Persze tegyük hozzá, hogy a forrása nagyon szkeptikus azzal kapcsolatban, hogy lesz-e ebből egyáltalán valami.

Azt kell mondanom, hogy én is nagyon szkeptikusan állok a dologhoz, főleg, hogy egy Cad Bane-re fókuszáló sorozatról van szó. Nemhogy animációs sorozatot nem tudnék elképzelni vele, na de élőszereplőset? Szerintem ő bőven olyan karakter, aki néha-néha tiszteletét teszi egy-egy epizódban és kész. Engem nem igazán érdekelne a téma… Ti mit gondoltok róla? Milyen karakter főszereplésével néznétek sorozatot?

9 thoughts on “Cad Bane saját sorozatot kap

 1. Az új Han Solo-regényhez ideális bajkeverő lenne. Akár kettős ügynök is lehetne 🙂 . Ha már tudjuk, mi történt vele a háború előtt jó lenne tudni, mi történt vele azutolsó éveiben, meg utána..

  Kedvelés

 2. Hát én eleve nem tudok elképzelni műküdő sorozatot egy egy kiragadott szereplővel, se Bane-nel se Hannal. Még a rohadt TCW-t se tudták rendesen lezárni és végig vinni, mit akarnak egy random mellékszereplőtől? Ne szálljon el a ló velük…Új trilogia, mégegy trilogia, han sorozat, élőszereplős, rebels, cad banes , annyi mindennel előjöttek 1 év alatt, aztán a végén kiderül hogy a 7 edik epizod egy baljos árnyak tipusu bukás lesz akkor csúszik minden más is.

  Kedvelés

 3. Én jobban örülnék ha Endori csata utáni történéseket vinnének animációra. Pl Mara Jade, vagy Solo gyerekek vagy akár későbbi események pl.: Cade Skywalker. De erre inkább a 7. epizód után kerülhet sor.

  Kedvelés

 4. Nekem Quinlan Vos az egyik kedvencem. Vele el tudnék képzelni egy sorozatot. De csakis úgy, hogy betartanák az EU-s (képregényes) dolgokat. Lehetne benne egy kis Aayla Secura is :)))

  Kedvelés

 5. Quinlan Vos tényleg jó főszereplő lenne. Vagy K’Krukh, mert talán még többen ismerik mint Vos-t és rengeteg idő van, amikor semmit sem tudunk róla.

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s