Most akkor kit is játszik Cumberbatch a Star Warsban?

Benedict Cumberbatch

Lehet, hogy senkit! Ez még abban az esetben is így lehet, ha az – igen hosszú előéletű (itt, itt és itt) – Cumberpletyka részben igaznak bizonyul, azaz tényleg tartogat számára valamit a Disney.

A The Daily SuperHero forrásai szerint ugyanis az egész Csillagok háborújás pletykahadjárat csupán terelés volt, és Benedict Cumberbatch valójában az egyik jövőbeni Marvel filmben játszik majd nagyobb szerepet. A forrás nem említi, hogy pontosan melyik filmre tartogatják, de a még be-nem-jelentett szuperhősök közül Doktor Strange tűnik a legvalószínűbbnek több oldal szerint is.
A TDSH még egy új oldal, azonban volt már igaza. Ezen az oldalon adták először hírét annak, hogy a Marvel Bradley Coopert próbálja behálózni egy szerepre. Pár héttel később be is jelentették, hogy ő lesz Rocket Raccoon, a mosómedve hangja a jövőre érkező Guardians of the Galaxy-ben.

Jó lenne már pontot tenni az ügy végére, nemde?

1 thought on “Most akkor kit is játszik Cumberbatch a Star Warsban?

  1. Jajj.Azt hittem megint valahol arról kaptak információt hogy mégis csak szerepelni fog az új Sw filmekben.Na őt pl szívesen látnám a filmekben.Karakteres mély hangja van.Khan, Smaug , Sherlock után gonoszként és hősként is működne a star warsban.

    Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s