Kasdan Boba Fett filmet ír?

Lawrence Kasdan

A spin-off filmekről, azon kívül, hogy jönnek, szinte még semmit sem tudunk. Bejelentésük óta rengeteg pletyka született azzal kapcsolatban, hogy kikről is szólnak majd. A legvalószínűbbnek még mindig a Han Solo és Boba fett filmek tűnnek. Ez utóbbiról “árult el” infókat Jon Schnepp filmkészítő (Metalocalypse, The ABCs of Death) az AMC Movie Talk legutóbbi beszélgetésén:

Az egyik [spin-off] Boba Fettről szól. Róla. Tudom. Ez tény. Sosem fogom felfedni a forrásomat, de ezt írja Lawrence Kasdan.

Annak ellenére, hogy Lawrence Kasdan nemrég a VII. epizódon kezdett dolgozni, a későbbi filmek, amikre eredetileg felbérelték őt (és Simon Kinberget), még mindig ott vannak. Tavaly mi is arra tippeltünk, hogy ő írja majd a Boba Fett filmet, ha készül olyan. Bár még ez sem hivatalos, de a rendezőkről, színészekről még ennyit sem tudunk. Akár Kasdan maga is szóba jöhet, hiszen nem csak íróként, de rendezőként is tapasztalt (Álomcsapda, Wyatt Earp), ráadásul a legtöbbször a saját könyveiből dolgozik. Sok rajongó örülne, ha Joe Johnston (Amerika Kapitány: Az első bosszúálló, Jumanji) ülne a rendezői székbe, hiszen Boba Fett karaktere is az ő találmánya volt annak idején, mikor még a Lucasfilmmel dolgozott.
A legtöbb rajongó viszont nem csak örülne neki, de meg is őrülne, ha nem Daniel Logan (jelenleg 26 éves) vagy Temuera Morrison (53) játszaná kedvenc fejvadászunkat. Sajnos erről sincs semmi hír…

Hirtelen ötlet, de mi van, ha e miatt a film miatt nem volt hajlandó folytatni a Disney a 1313-at?

Ti kiket látnátok szívesen a film készítői, szereplői között?

9 thoughts on “Kasdan Boba Fett filmet ír?

 1. Én ezt a Han Solo filmet nem is értem. És ki játszaná az aggastyán Harison Ford? Berontana egy járókerettel, vukis mamuszban és előkapná a lézerpisztolyt, vagy tolókocsival ugrana a hipertérbe? Ugyan már szerintem engedjük el ezt a figurát. A Star Wars Galaxis annyi érdekes karaktert tartalmaz rajta kívül.

  Kedvelés

 2. Kasdan keze közül minden jöhet, örülök, hogy Ő tevékenyen részt vesz a star wars jövőjében! Bár még mindig nem hiszem el, hogy star wars spin-off filmek lesznek a mozivásznon.

  Kedvelés

 3. Sosem hallottam még a fickóról de ha nem John Wagner írja vagy bárki más aki már megmutatta hogy tud SW-t írni akkor tök mindegy hogy ki.

  Kedvelés

  • Kasdan volt a Birodalom visszavág és a Jedi visszatér társ-forgatókönyvírója, úgyhogy azért már letett egy-két dolgot az asztalra Star Wars témában. Mellesleg szerintem az a két rész a legjobb mind a hat közül, és ez nagyrészt az ő érdeme is.

   Kedvelés

  • Mivel Kasdan neve egy ideje már fennforog (és a linkeltük a korábbi híreket is), nem írtuk le újra, de igen, Lucasfilm veterán. Az SW-k mellett a Frigyládát is ő írta.

   Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s