Képregény – KOTOR #22

Recsi és Galen elkészítették nekünk A Régi Köztársaság lovagjai című képregény legújabb részét! A lenti képre kattintva máris tölthetitek. Jó szórakozást kívánunk hozzá! 🙂

Sok minden történt, mióta Zayne Carricket elűzték Taris határvilágáról. Tévesen megvádolták Jedi tanonctársai meggyilkolásával, ezért messzire menekült a valódi gyilkosok – egykori mesterei – elől.

Ám Zayne sohasem feledte a világot, amit maga mögött hagyott, különösen egy ifjú hölgyet – Shelt -, akivel valaha ott kötött barátságot. Aggodalma egyre csak nőtt, amikor a harcias mandaloriaiak ostromot indítottak a bolygó ellen.

Egy halottnak hitt régi barát üzenete volt a végső lökés, amely visszafordította a háború dúlta világra. Megtudta, hogy Gryph életben van, és a tarisi ellenállásnak dolgozik, így terveket szőtt a visszatérésre. De az erők, melyek a visszatérését hivatottak biztosítani, nem barátiak…

sw-kotor-022-00

10 thoughts on “Képregény – KOTOR #22

  • Csak simán kattints a letöltésre, nem kell semmit fizetni érte. 🙂 Ezentúl oda fogom feltölteni a képregényeket, mert a tárhelyünk sajnos véges.

   Kedvelés

 1. A TCW-s dolgok hallatán már majdnem sikerült elfelejtenem, miért is szeretem az EU-t. Köszönöm, hogy nem hagytátok. Rég láttam utoljára együtt a KotOR I-ből ennyi karaktert, de nagyon jól esett. Zaedra… Brejik… Gadon… Griff… Mission. Basszus, a végére még a könnyem is kicsordult, hogy viszontláthatom őket. Köszönöm. Reméljük a folytatás gyorsabban jön, de ha nem, az se baj, kivárom. Még egyszer nagyon köszönöm és kérlek, hogy bármit is csinálnak a h*lye filmesek az EU-val, ezt a sorozatot, meg a Hagyatékot vigyétek végig. Köszönet az összes eddigi részért!

  Kedvelés

 2. Nagyon jó képregény volt, a fordítás remek, külön köszönet érte. Jó érzés volt látni ennyi jó karaktert a KOTOR-ból. A történet John Jackson Miller-hez illő módon fantasztikus. A folytatás pedig nagyon várós.

  Kedvelés

 3. Nem szeretnénk abbahagyni a KOTOR-t, akárhogy is lesz az EU-val. Bár szerintem ezt az érát nem fogja annyira érinteni a változás, meg a film sem. A terv az, hogy elmegyünk a Vectorig, aztán ott folytatjuk, ahol a Semic abbahagyta, a #37-es számmal. Természetesen a Semices számokról lesz szöveges összefoglaló, amíg meg nem oldjuk valahogy azok pótlását (is).

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s