Rebels – Bemutatjuk Sabine-t

Végrevégrevégrevégre! Tegnap az egész internet lázongott, hogy a Hasbro mennyire nem foglalkozik a női rajongókkal, és a Rebelsből se mutattak még be egy női szereplőt se rendesen. A nőket hagyták utoljára, és mint egy közülük, szintén fel vagyok háborodva. 😛

De itt van végre Sabine, a pimasz, szívós, indulatos mandalori karakter. A hangját Tiya Sircar kölcsönzi majd. Sabine jól ért a fegyverekhez, és ahhoz, hogy felrobbantson dolgokat. “Jó érzéke van hozzá.”, mondja Sircar.

“Ő is egy azok közül, akik a Birodalom ellen fordulnak és ez a Lázadók hasznára válik.”, meséli Dave Filoni. És ahogy Joel Aron mondja: “Valami olyasmit ad hozzá az egészhez, amit eddig még nem láttunk a Star Warsban. Ő egy olyan karakter, aki nagyon kreatív – vessünk csak egy pillantást a hajára vagy a páncéljára.”

http://c.brightcove.com/services/viewer/federated_f9?isVid=1&isUI=1

6 thoughts on “Rebels – Bemutatjuk Sabine-t

 1. Hóha, akkor most már nem minden mandalori szőke, kék szemű űrnáci? Talán a storygroupnak sikerült rákényszerítenie Filonit, hogy közeledjen az EU-felé?

  Kedvelés

  • Lehet, hogy ő is szőke, kék szemű volt, csak kusztomizálta magát. 😀

   Fura, nekem valahogy nem hiányzott a graffiti meg a rózsaszín páncél az SW világából, de a pisztolyai menők.

   Kedvelés

   • A rózsaszín cuccok azért kellenek hogy a 10 év körüli kislányok is megnézzék.

    Kedvelés

   • Azt írtam, hogy NEKEM nem hiányzott. 😀 Értem én a dolgot amúgy… 🙂

    Kedvelés

 2. Kezdem kicsit unni ezt a negatívkodást. Lehet, hogy ti nem emlékeztek rá, de nekem erősen rémlik, hogy a TCW előtt is ment a sírás-rívás, hogy jaj, de szar lesz, és mit keres itt ez az ÁSÓKA egyáltalán? A végére mi lett? Minden kisfiú beleszerelmesedett. Úgyhogy tessék egy kicsit pozitívabban hozzáállni, tessék ÉRDEKLŐDVE, KÍVÁNCSIAN várni, ne előre fikázni, amikor még kerek öt percet se láttunk az egészből. És ezt most itt az összes Rebelses dologhoz mondom, nem csak Sabine-hoz. Csak éppen ide írtam…

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s