Wedge is szerepelt volna a VII. epizódban

Volna. Wedge Antilles, a klasszikus trilógia legjobb (vagy legszerencsésebb) vadászpilótája visszatért volna az új trilógiában is, azonban az őt játszó színész hallani sem akart róla.

Denis Lawson

A 66 éves Denis Lawson, aki amúgy Ewan McGregor nagybátyja, sosem volt nagy rajongója a Star Wars filmeknek. Egy ponton még McGregort is megpróbálta lebeszélni arról, hogy elvállalja Obi-Wan szerepét.
A The Courier kérdésére, hogy szerepel-e az új filmben, ezt válaszolta:

Nem veszek részt benne. […] Megkértek rá, de csak untam volna magam.

Bár Lawson a 2001-es CameCube játékban, a Rogue Squadron II: Rogue Leaderben visszatért Wedge hangjaként, A Sith-ek bosszújás cameót már nem vállalta el.
A hírből legalább annyi pozitív dolog leszűrhető, hogy az új kánonban is szándékukban áll használni Wedge Antilles karakterét. Ha a nagyvásznon nem is látjuk viszont, egy animációs megjelenés még játszhat a jövőben.

5 thoughts on “Wedge is szerepelt volna a VII. epizódban

 1. Nem örülök, hogy Denis Lawson így áll hozzá, mert szerintem nem lehet oka panaszra, a rajongók nagyon szeretik a karakterét.

  Egyébként Wedge a legJOBB pilóta, nem csak simán szerencsés. 😛

  Remélem, tényleg benne lesz az új filmben a karakter! ❤

  Kedvelés

  • Hát, ő biztos úgy áll hozzá, ahogy a “nagy” színészek: “Egy popcornmozi nem kihívás színészileg.” Inkább megy és játszik a színpadon, amivel nincs is baj, de akkor is fura hozzáállás. Mindig fújt az SW-re, de nem tudom elképzelni milyen rosszat hozhatott az életébe, hogy így áll hozzá.

   Jó, nem vitatkozom! 😀

   Így nem valószínű… Esetleg a tie-inben vagy a regény változatban. Esetleg a Rebels kései évadaiban, hiszen a szinkrontól, úgy tűnik, nem zárkózik el. Pedig még csak nem is volt Wedge hangja a filmekben. 😀 Akár saját könyvet is kaphat. A lényeg, hogy a Lucasfilm nem felejtette el a karaktert.

   Kedvelés

 2. Óóóó, ezt nagyon sajnálom! Gyerekkoromban és azóta is midnig szerettem a mellék szereplőket, Wedge volt az egyik legjobb és legkedvencebb, aztán jöttek az X-Wing könyvek *.* Asszem a kisképem is magáért beszél! 😀 Remélem lesz ennek valami méltó orvoslata, nagyon sajnálnám ha eltűnne valami süllyesztőben…esetleg Lawson meggondolná magát? Kéremszépen? *.*

  Kedvelés

 3. Ilyen hozzáállással talán jobb is, hogy kimarad a filmből. Mivel az eredeti trilógiában még két perc játékideje se volt összesen, szerintem az új filmben is maximum egy cameo szerepet szántak volna neki.
  Az meg azért elég érdekes, hogy őt megkérdezték, Billy Dee-t viszont meg nem.

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s