Obi-Wan spin-off érkezik

A cím kicsit félrevezető, mert szintén csak pletykáról van szó, pedig ennél jobban semmit se szeretnék. És gondolom, nem vagyok ezzel egyedül.

A Making Star Wars egyik forrása a következőket nyilatkozta:

Több embertől is hallottam már, hogy dolgoznak egy Obi-Wan Kenobi filmen. Kezdetben úgy volt, hogy nem fognak Jediket és Sith-eket belerakni a spin-off filmekbe. De most meg azt hallom, hogy Obi-Wan népszerűsége miatt (sokan szavaznak rá a hivatalos oldal szavazásain) egy csapat már dolgozik az íróval az Obi-Wan film vázlatain.

Csak annyit tudok erre mondani, hogy Ewan McGregor tökéletes lenne a szerepre! 😀

Korábban is szóba került már a spin-off, sőt, Obit még a 7. epizóddal is hírbe hozták. (De kit nem? :P)

2 thoughts on “Obi-Wan spin-off érkezik

  1. Ha nagy durranás lesz a 7.rész, akkor futószalagon fogják gyártani a filmeket, mint a Marvels a szuperhőseit(ami nekem egyáltalán nem jött be, de biztos van aki vevő erre).
    Remélem nem fognak minket bombázni rengeteg filmmel, mert meglehet, hogy sokat el is fognak rontani belőlük… Ilyenkor gyakorta esnek a rendezők, olyan hibákba, hogy telhetetlenek lesznek és csak a pénzt, a pénzt és a mégtöbb pénzt kátják maguk előtt. Legyen három évente egy, de az rohadt jó :). Ami meg Kenobit illeti: Nagyon szívesen néznék spin-offot az ő főszereplésével, de Ewant kérjék fel, másképp húzni fogom a szám :(.

    Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s