Ezeréves Sólyom és X-szárnyú forgatási képek

Ezeréves Sólyom

Előfordulhat, hogy nem újdonság számotokra, amiről most beszélni fogunk, hiszen az első forgatási képeket még két héttel ezelőtt osztotta meg Twitteren egy Matthew Myatt nevezetű pilóta. Azóta rengeteg további fotó jelent meg, melyek talán még a Híradóba is bekerültek.

Greenham Common, ahol az űrhajók parkolnak, az angliai Berkshire-ben található és a Brit Királyi Légierő állomása volt. A hat felszín feletti atombunkerből álló létesítményt 1942-ben nyitották, és nagyjából 80 kilométerre fekszik Londontól. Miután a második világháborúban és a hidegháborúban is használták, végül 1993-ban zárták be.

GC01 GC02 GC03 GC04 GC05
GC06 GC07 GC08 GC09 GC10
GC11 GC12 GC13 GC14

A képeken a félig megépített Sólyom mellett láthattok még egy narancs-fekete és egy kék-fehér X-szárnyút, továbbá egy adag lázadónak (vagy köztársaságinak) tűnő katonát és pilótát is. A kék-fehér X-szárnyúval már találkozhattatok.
Sokak szerint az utolsó négy képen nem mások tűnnek fel, mint Adam Driver, John Boyega és Gwendoline Christie. A forgatáson levők szerint a hangosbemondón hívtak egy Adamet és John Boyegát, szóval ez valamennyire igazolja a feltevést. Ha minden igaz, Harrison Fordnak is volt jelenete Greenham Commonban.
Driver és Christie feltűnése a jófiúk között azért fura, mert a legkorábbi pletykák szerint is a gonoszok csapatában játszanak majd. Ez is azt mutatja, hogy a pletykák még nem jelentenek semmit.

Jobb minőségű képek is felbukkantak az elmúlt napokban:

GC15 GC16 GC17 GC18
GC19 GC20 GC21

Ezek vagy korábbiak, vagy már elkezdték szétszerelni a Sólymot (jobban látható az új, négyszögletes antenna). További X-szárnyúkat is felfedezhettek rajtuk.

Ez az első drónos videofelvétel:

Ezen a videón elméletileg azt láthatjátok, ahogy a felszálló Ezeréves Sólyom szubjektív felvételeit forgatják egy helikopter segítségével:

Az utolsó képsorokon pedig a hírben található egyetlen hivatalos dolgot találhatjátok. A Sólyom fenekén felbukkan a Nolan-féle Batmobile (az Abrams-Snyder adok-kapok legújabb fejezeteként):

2 thoughts on “Ezeréves Sólyom és X-szárnyú forgatási képek

Hozzászólás