Maisie Richardson-Sellers is benne lesz a 7. részben

Maisie Richardson-Sellers neve már a legelső pletykákban felmerült, és ugyan a Lucasfilm nem erősítette meg soha, hogy benne lesz a filmben, most ő maga nyilatkozott erről. A Refinery29-nek adott interjúban elmondta, hogy a Star Wars az első mozis munkája:

Nagyon fura, de egyben fantasztikus is. Mindig is színházban játszottam, és ez az első mozifilmem. Nem is találhattam volna jobb csapatot, akikkel bemutatkozhatok a világnak, mint színésznő.

Kérdezték a Star Warsról általánosságban:

A Star Warson nőttem fel, és mindig lenyűgözött, hogyan használják a történetek alapelemeit – és közben mégis milyen személyessé tudják tenni. Kapcsolatokról szól, vicces és mókás. Ez egy kerek egész, ezért ilyen népszerű; könnyen érthető bárki számára. És hiába szürreális a történet, igaznak érzi az ember. Minden kapcsolat igaz benne. Könnyen befogadhatóvá teszi a régi sztorit a jó és a rossz harcáról.

mrs

És a titoktartásról is ejtettek pár szót:

Nagyon sok szerződést alá kellett írnom. Ez nagyon-nagyon titkos dolog. De mindenki, aki a filmen dolgozik, tiszteli annyira a franchise-t, hogy titokban tudja tartani a dolgokat. Senkinek nem volt nehéz, nem kellett erőltetni, ez a mi gyermekünk, amit be akarunk mutatni a világnak egy év múlva.

Maisie Richardson-Sellerst láthattátok a Vámpírnaplók című sorozat spin-offjában, a The Originalsban, ugyan csak egy részben tűnt fel eddig, állítólag a karaktere még visszatér a sorozatba.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s