Az új kánon első leszbikus karaktere

A Star Wars történelme során nem ő lesz az első homoszexuális karakter, de az új kánonban úttörőnek számít. Spoiler lehet a már korábban megismert két meleg karakter, főleg, hogy magyarul nem olvashattunk róluk: [shush]Karen Traviss írt bele a Legacy of the Force című sorozatba két mandalori férfit, akik össze is házasodtak.[/shush]

Paul S. Kemp Lords of the Sith című regényében fog szerepelni ez a bizonyos leszbikus karakter, Moff Mors (bénább nevet nem is találhattak volna ki neki), aki nagyon komoly hibákat követett el, de ennek ellenére kiváló vezető.

A Del Rey szerkesztője, Shelly Shapiro a következőt nyilatkozta:

Sokszínűség kell a Star Warsba.

4 thoughts on “Az új kánon első leszbikus karaktere

  1. Olvastam az új Marveles képregényeket, nem igazán tetszettek totál más irányba viszik a karaktereket csak azért, hogy kiszolgálják az új filmet + az új kánont. Szerintem az új könyvekre is ez lesz a jellemző. Ami még rosszabb, hogy a Szukits valószínűleg ezekre az “új kánon”könyvekre fog majd ráállni, ahelyett, hogy pl. kiadnák az X-wing sorozat magyarul még meg nem jelent részeit vagy az EU-s folytatásokat.
    (Véleményem szerint az új film nyomába sem fog érni annak, amit nagyszerű írók eddig lefektettek.)

    Kedvelés

    • Én se értem, hogy miért kell ezt kidomborítani, hogy lesz egy homoszexuális karakter, mert a történet szempontjából szerintem egyáltalán nem fontos, kivéve, ha Palpi elkezdi őket is rabszolgának besorozni csak azért, mert homoszexuálisok.

      Kedvelés

  2. A döglött lőtéri kutyát sem érdekli egy Sw sztoriban ki kivel él nem életet! Ekkor baromságot mért is kell ezt a polkorekt idiótaságot erőltetni kedvenc univerzumunkba. 😦

    xim: Szerintem előre ne húzd le az új filmet (filmeket) hát, ha jó lesz. Igen én optimista vagyok, ha meg neked lesz igazad még mindig ott az eredeti három film(az elő trilógia nekem túl gyenge, még ha néhány pillanttában jó is)Teszem, hozzá én az EU nagy részét utálom, mer sem hangoltában sem logikailag nem követi az eredeti trilógiát.

    Kedvelés

Hozzászólás