Lázadók 2. évad és nyereményjáték!

Október 11-én délelőtt 9.30-kor startol a Lázadók második évada magyarul a Disney Csatornán. Már többször is előfordult, hogy A klónok háborújában megismert karakterek bukkantak fel egy-egy epizódban, és ezt a jó szokást megőrizték a második évadra is. Már régóta tudjuk, hogy kikről is van szó, aki esetleg lemaradt róla, vagy elfelejtette, megnézheti az előzetest újra:

Az új évadot új nyereményjátékkal kezdjük, melyhez a Disney Csatorna ajánlott fel nekünk három gyönyörűséges ajándékcsomagot. A nyeremények a következőek:

  • felhúzhatós R2-D2 figura
  • rohamosztagos hangváltoztató maszk
  • bögre
  • tornazsák
  • kulcstartó
  • matricák

R2-D2 Wind-up Toy Stormtrooper Voice Changing Mask

Ahhoz, hogy esélyetek legyen megnyerni a három csomag egyikét, mindössze egyetlen egy feladatotok van:

Soroljatok fel legalább hármat a Kanant és a Hetedik Nővért megszólaltató színészek közös filmjeiből!

A helyes válaszokat október 9-ig küldjétek el nekünk a jedi.rend@gmail.com címre (a tárgy legyen “Lázadók nyereményjáték”! Egy személy csak egy email címmel vehet részt a játékban!

Sok sikert és az Erő legyen veletek! 😉

11 thoughts on “Lázadók 2. évad és nyereményjáték!

  1. Eredményhirdetés nem lesz? Vagy valami hasonló, hogy ne egy eldugott hozzászólásból kelljen megtudni, hogy nincs szerencsém? 🙂

    Kedvelés

  2. Annyira azért nem volt eldugott a hozzászólás,hiszen twitteren és facebookon is ki volt írva,hogy emailben értesítették a nyerteseket. Tehát ha eddig nem kaptál emailt,akkor nem nyertél. 😦

    Kedvelés

  3. Mindenkinek nem küldhetnek emailt,hogy ,,Sajnáljuk,de ön sajnos nem nyert …..”. De egyébként ,általában emailt szoktak küldeni,ha nyertél,pontosan ezt a problémát kiküszöbölendő.

    Kedvelés

Hozzászólás