Ewan McGregor is szerepelt Az ébredő Erőben (SPOILER)

Egy igazán apró szerepben ugyan, de Ewan McGregor is feltűnt Az ébredő Erőben. Ezért utálom, hogy ahol én néztem, nem volt lehetőség eredeti nyelven nézni a filmet, csak szinkronnal…

ewan

A film egyik jelenetében Rey lát bizonyos emlékfoszlányokat a múltból. Ekkor lehet hallani mondatokat Yodától és Obi-Wantól is. Obi-Wan azonban olyan dolgokról beszél ekkor, amiket korábban a karakter soha nem mondott. Sokan azt hitték, hogy James Arnold Taylor, Obi-Wan The Clone Warsos hangja szólaltatta meg a Jedi mestert, de a színész a twitterén eloszlatta a kételyeket:

//platform.twitter.com/widgets.js

Úgyhogy kérdezem azokat, akik eredeti nyelven nézték: hallottátok Ewant? 😉

3 thoughts on “Ewan McGregor is szerepelt Az ébredő Erőben (SPOILER)

 1. Sziasztok! Ma néztem meg a filmet angolul is, és igen tényleg lehet hallani, csak erősen kell odafigyelni. Most nezem 5x a filmet angolul, rengeteg minden el van rejtve a filmben!

  Kedvelés

 2. Magyarul is hallottam 1-2 mondatot, de biztos, hogy nem Anger Zsolttól…
  Aztán, mire angolul eljutottam, már tudtam, hogy figyelni kell, és valóban lehetett hallani a látomás végén. De nem csak Obi-Wan, Luke és Yoda is benne volt:

  “You do hear a little bit of Yoda. You hear Luke yelling out, ‘Nooo!’ from that moment in ‘Empire.’ And you hear Obi-Wan at the end say, ‘Rey … these are your first steps,’”

  Az a “Rey” nagyon tetszett. 😀 Nem tudom, olvastátok-e, de az Alec Guinness volt. Abból vágták ki, ahogy azt mondja “afraid”. Óriási. Sajnos már Szabó Ottó sem mondhatta fel azt a mondatot. Esetleg kivághatták volna hasonló módon a Jedi szinkronjából, mikor azt mondja “elREJtettek benneteket”. 😀

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s