Újra Star Wars képregény magyar nyelven!

No nem az Adoc-Semic által félbehagyott A Birodalom árnyai folytatódik 6 év után, hanem az első két kánon képregény, a Star Wars és a Darth Vader induló számait jelenteti meg a Szukits, keménykötésű kiadványban összegyűjtve.

Star Wars képregények

A gyűjtemények az első 6-6 füzetet tartalmazzák majd, és a kiadás minden bizonnyal a 2012-ben és 2013-ban megjelent The Old Republic képregénykötetekre hasonlít majd. A Star Wars első számának kritikáját és a sorozat kibeszélőjét itt találjátok.
A címek március 15-én és 29-én jelennek meg, és már előrendelhetőek. További információt a kiadó honlapján találtok.

Örültök, hogy többéves kihagyás után végre olvashattok magyarul képregényt nyomtatásban is?

1 thoughts on “Újra Star Wars képregény magyar nyelven!

  1. Olvastam a neten, nekem egyik se nagyon jött be, valahogy nincs igazi star wars hangulatuk – nagyon benne van a marvel képregények “agyonfokozott-szuperhősős” jellege. Valószínű nem veszem meg. Bár lehet, hogy egy kicsit elfogult vagyok, mivel nekem az új kánon nem igazán jött be. Eddig akármelyik kánonos könyvet olvastam egyik sem tetszett, talán azért mert annyira eltérnek attól, amit eddig elfogadott star wars stílusnak tartottunk, de talán azért is mert a legtöbb esetben a storyk jóval alulmúlták az eddig megszokott színvonalat. Szeretem a star wars -t de azért nem veszek meg mindent amire ezt a logo – t rakták.
    Ui.: Kicsit félek, hogy a Szukits a kánonra megy rá és a legends kiadások elmaradnak, pedig ez utóbbiak jobban érdekelnének.

    Kedvelés

Hozzászólás